Είναι η επιχείρηση σας έτοιμη για υγειονομικό έλεγχο σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 08:22 Είναι η επιχείρηση σας έτοιμη για υγειονομικό έλεγχο σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη;

Οι υγειονομικοί όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών άλλαξαν πρόσφατα σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017.

Τι πρέπει λοιπόν να έχει οπωσδήποτε μια επιχείρηση τροφίμων/ποτών ώστε να είναι καλυμμένη σε οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο;

Κάθε επιχείρηση Δημόσια ή Ιδιωτική, κερδοσκοπική ή μη, η οποία ασκεί οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες που συνδέονται με την

  • μεταποίηση
  • παραγωγή
  • συσκευασία
  • αποθήκευση
  • μεταφορά
  • διανομή
  • διακίνηση και
  • διάθεση τροφίμων και ποτών,

οφείλει να εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις του νέου ΦΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, όπως φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ,  θα πρέπει να πληρούν τις νέες συγκεκριμένες προϋποθέσεις όσον αφορά τους χώρους τους, να διατηρούν και να ενημερώνουν συγκεκριμένα αρχεία, να εκπαιδεύουν το προσωπικό, να διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, να κάνουν τις απαραίτητες χημικές αναλύσεις, όπου αυτές απαιτούνται, και να συμμορφώσουν τον κατάλογο των προϊόντων τους.

Είναι έτοιμη η δική σας επιχείρηση για έναν τέτοιο έλεγχο; Θέλετε να αποφύγετε τα πρόστιμα και να ξεχωρίσετε μέσα από τις πιστοποιημένες προσφερόμενες υπηρεσίες και προϊόντα σας;

Ενημερωθείτε άμεσα από το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων  "Πασιάς-Ραπτοπούλου" και προετοιμάστε την επιχείρηση σας για οποιονδήποτε έλεγχο.

Για την εκπαίδευση σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εγγραφές για το online σεμινάριο: «Προετοιμάστε την Επιχείρηση σας για κάθε Υγειονομικό Έλεγχο, σύμφωνα με τη Νέα Αγορανομική Διάταξη» που διοργανώνεται από τη Webinarium.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για διευκρινίσεις

Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου"

(Χημικό εργαστήριο αναλύσεων εδάφους, φύλλων, ελαιολάδου, μελιού, τροφίμων, νερού και ποτών)

Τυμφρηστού 181, Λαμία

Τηλ: 2231 2231 99

site: https://pasiaslab.gr/

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Ποιότητας: Πασιάς Ιωάννης, Διδάκτωρ Χημείας Πανεπιστημίου Αθηνών

Διευθυντής Εργαστηρίου: Ραπτοπούλου Καλομοίρα, MSc Χημείας Πανεπιστημίου Αθηνών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση