Λαμία: Που γιορτάζουν σήμερα οι ερωτευμένοι παρέα με την Lacta?

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 08:49 Λαμία: Που γιορτάζουν σήμερα οι ερωτευμένοι παρέα με την Lacta?

Και φέτος γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με την Lacta και σας περιμένουμε με το συντριβάνι σοκολάτας και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

Το ραντεβού των ερωτευμένων την Τετάρτη (14/2/18) είναι το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.

Στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" θα βρείτε πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, για να κάνετε το καλύτερο δώρο στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας.

Ειδικά για του Αγίου Βαλεντίνου, μονογράμματα σε χρυσό, λευκόχρυσο και ρoζ χρυσό 14 καρατίων. Τα ίδια σχέδια θα τα βρείτε και σε ασήμι, επιπλατινωμένα αλλά και επιχρυσωμένα σε κίτρινο και ρoζ χρυσό.

Επιλέξτε εσείς τις πέτρες Swarovski, τα μαργαριτάρια, την αλυσίδα ή το κορδόνι που θα συνοδεύουν το κόσμημα της αρεσκείας σας και ελάτε να το κατασκευάσουμε παρέα. Μονογράμματα σε σχεδίαση και κατασκευή του Αθανάσιου Βέλλιου.

Όλοι οι δρόμοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Τετάρτη (14/2/18), οδηγούν στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", το σημείο συνάντησης των ερωτευμένων στην πόλη, όπου σας περιμένουμε παρέα με την Lacta!!!

"AV ATHANASIOS VELLIOS"... Χρόνια πολλά και για πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι !!!

AV Athanasios Vellios
Κοσμηματοπωλείο - Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας

Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο : 22310 27723

      

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση