ΠΑΣ Λαμία: Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 16:00 ΠΑΣ Λαμία: Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη

Μια βραδιά όλο… Λαμία περιελάμβανε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Ερασιτέχνη «ΠΑΣ Λαμία 1964».

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου υποδέχτηκε περισσότερα από 100 άτομα που γέμισαν την αίθουσα του Ξενοδοχείου «Σαμαράς» που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Ανάμεσά τους Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές και ο εκ των αρχηγών Βαγγέλης Πϊτκας.

Πολλές ευχαριστίες προς τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας, τους βουλευτές,  την Περιφέρεια,  το Δήμο, την ΕΛ.ΑΣ, την ΕΠΣΦ και τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία και τη  συνδρομή τους σε όλα τα επίπεδα, διατύπωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Φώσκολος.

Προβλήθηκε βίντεο με αρχειακό υλικό από την περσινή σεζόν της  ανόδου  στη Super League  και προσφέρθηκαν σε όλους  αναμνηστικά μπρελόκ του Συλλόγου. Τυχεροί της βραδιάς το μέλος Παν. Τσέτσος που κέρδισε μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Ποντίκας που κέρδισε ένα ρολόι.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση