Λαμία: Νέο κατάστημα Οπτικών στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 19:12 Λαμία: Νέο κατάστημα Οπτικών στην πόλη!

Κάνοντας την βόλτα σας στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, στον αριθμό "16" θα συναντήσετε ένα νέο κατάστημα, που σας προσκαλεί να γνωρίσετε όλες τις μοντέρνες συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως σε χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές!  

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας κατάστημα οπτικών Superoptics, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 16, στο κέντρο της Λαμίας.

Στα Superoptics σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από το 2007.

Ιδρυτές της εταιρείας είναι ο Χατζηαργύρης Απόστολος με επιτυχημένη διαδρομή 25 ετών στο χώρο των αποκλειστικών εισαγωγών σε επώνυμα γυαλιά ηλίου & οράσεως και ο Χαντουμάκης Παναγιώτης, πτυχιούχος οπτικός - οπτομέτρης, απόφοιτος του πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών Αθηνών.

Στα Superoptics έχουμε ως στόχο την άψογη εξυπηρέτηση. Το επιστημονικό μας προσωπικό θα σας παρέχει εγγυημένες λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη αφορά την όρασή σας.

Ανακαλύψτε τις πιο ιδιαίτερες συλλογές σε γυαλιά οράσεως, ηλίου & φακούς επαφής σε τιμές Superoptics στο πλήρως ενημερωμένο site μας: www.superoptics.gr

Νέο κατάστημα οπτικών Superoptics
Ρήγα Φεραίου 16 - Λαμία (πεζόδρομος).
Τηλ: 22310 66855
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση