Λαμία: 244 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα - Λάγιου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 07:16 Λαμία: 244 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα - Λάγιου!

Γονείς, καθηγητές και φίλοι γιόρτασαν για άλλη μια χρονιά τις επιτυχίες των μαθητών του  Kέντρου Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα – Λάγιου  , πριν λίγες ημέρες στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμιέων.

Το Kέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα – Λάγιου  πραγματοποίησε την καθιερωμένη του εκδήλωση για να γιορτάσει τις επιτυχίες των μαθητών του, στους οποίους απονεμήθηκαν 244 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας για το σχολικό έτος 2016-17.

Αναλυτικά, το σχολικό έτος 2016-17:

Στις Εξετάσεις PALSO πέτυχαν 81 από τους 81 μαθητές. Ποσοστό Επιτυχίας 100%.
Επίπεδο Β2: 92!!! (CAMBRIDGE 100%),
Επίπεδο Γ2 (PROFICIENCY) :  50 Επιτυχόντες !!!

Σύνολο επιτυχόντων: 244 – Δείτε τα ονόματα όλων των επιτυχόντων εδώ

----------------------------------------------------------------------------------------------

Η απονομή πραγματοποιήθηκε πριν κάποιες ημέρες στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων που γέμισε παιδιά, γονείς, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του Kέντρου Ξένων Γλωσσών «Φωτεινή Δουβλέκα – Λάγιου»

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας, την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ο συνδυασμός ποιότητας, σωστής καθοδήγησης, οργάνωσης και πνεύματος συνεργασίας τόσο όσον αφορά τους συνεργάτες μας αλλά και όσον αφορά τους μαθητές μας είναι τελικά η συνταγή της επιτυχίας μας!» σημειώνει η κ. Φωτεινή Δουβλέκα, τονίζοντας :

  • Προτεραιότητά μας η ποιότητα!
  • Μαθαίνουμε ευχάριστα τη γλώσσα!
  • Μιλάμε, χρησιμοποιούμε και επικοινωνούμε τη γλώσσα!
  • Επιτυγχάνουμε στις εξετάσεις!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα – Λάγιου
www.douvleka-lagiou.gr

Κεντρικά:
Λεωσθένους 2 (Εμπορικό Κέντρο), Λαμία
Τηλ.: 2231042413

Παράρτημα:
Στυλίδος 19, Νέα Μαγνησία
Τηλ.: 2231025636

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση