To αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο – Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 23:27 To αντάμωμα των κυνηγών στο Περίβλεπτο – Φωτογραφίες

Για 20η συνεχή χρονιά και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (25/2/18) η συνάντηση των κυνηγών και φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου στο Περίβλεπτο του Δήμου Μακρακώμης.

«Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.

Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού μας κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε και να οραματιστούμε το μέλλον....» είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννόπουλος

Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου και φέτος ήταν εκεί ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Ομίλου Φίλων Αθανασίου Γιαννόπουλου, στο 20ο επετειακό ραντεβού εκατοντάδων κυνηγών.

Έντονη η παρουσία και των τοπικών αρχών, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειαρχής Θανάσης Καρακάντζας, ο δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου, ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρώην βουλευτής Τριαντάφυλλος Μπέλλος, που ως νομάρχης το 1999 έχει συνδέσει το όνομά του με την 1η κυνηγετική Κυριακή δίνοντας και τότε το παρών, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης ο πολιτευτής του Ν.Τρικάλων και πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων, Κώστας Πατέρας, ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Δρακάκης, Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ Στερεάς Ελλάδας , ο Ταξιάρχης Ζαλοκώστας, Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας στην Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, η Αυγερίου Ευμορφία, τομεάρχης οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή του Ν. Φθιώτιδας ,ο Γ. Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κεντρου Ν. Φθιώτιδας Μπρέκης Δημήτρης (που ήταν και ο τυχερός του φλουριού) και πλήθος άλλων φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπρέκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση