Λαμία: Κερδίστε τον καφέ σας για 1 χρόνο από το καφεκοπτείο «Καφεκούτι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 08:34 Λαμία: Κερδίστε τον καφέ σας για 1 χρόνο από το καφεκοπτείο «Καφεκούτι»

Το καλύτερο καφεκοπτείο της πόλης γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και σας κάνει ΔΩΡΟ τον καφέ σας για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το αγκαλιάσατε, το αγαπήσατε και σας το ανταποδίδει. Το καφεκοπτείο «Καφεκούτι» (Κολοκοτρώνη και Δημολιούλια 2 στον πεζόδρομο), γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε τον καφέ σας για έναν ολόκληρο χρόνο καθώς επίσης και πολλά άλλα δώρα.

Ο Πάνος Αντωνόπουλος και η Γωγώ Καψάλα, που τον Απρίλιο του 2016 πήραν την απόφαση να ανοίξουν αυτό το υπέροχο κατάστημα, στον πεζόδρομο της Δημολιούλια, στο κέντρο της πόλης και ο κόσμος επιβράβευσε την προσπάθειά τους και τον επαγγελματισμό τους.

Τώρα με τις αγορές σας στο «Καφεκούτι» μέχρι και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε τον καφέ μιας ολόκληρης χρονιάς και πολλά άλλα δώρα, από τα αγαπημένα σας προιόντα.

Αυθεντικές, εκλεκτές ποικιλίες καφέ κρύβονται μέσα σ΄ ένα «Καφεκούτι». Στο δικό μας καφεκοπτείο ψήνουμε κι αλέθουμε καθημερινά τα πιο ευωδιαστά χαρμάνια.

Όσες και όσοι έχουν επισκεφτεί το «Καφεκούτι» δεν το αλλάζουν γιατί ξέρουν ότι οι καφέδες είναι πάντα φρεσκοψημένοι και φρεσκοκομμένοι.

Στο «Καφεκούτι» καβουρδίζουμε 3 ποικιλίες Ελληνικού καφέ - Εσπρέσο - Στιγμιαίο - Γαλλικό σε διάφορες γεύσεις.

Το «Καφεκούτι» συμπληρώνει τη διατροφή σας ποιοτικά με μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, κάθε λογής ζαχαρώδη προϊόντα, χειροποίητες σοκολάτες, γλυκίσματα και τρούφες με αυθεντική Βελγική σοκολάτα.

Θα βρείτε επίσης πολλά είδη μπαχαρικών και μείγματα μπαχαρικών, βότανα και αρωματικά τσάγια, δημητριακά χύμα και παραδοσιακά προϊόντα (χυλοπίτες, τραχανά, λουκούμια)

Υπάρχουν μαγικά κουτιά που κρύβουν μαγικές γεύσεις, μαγικά αρώματα! Ελάτε στο «Καφεκούτι» να το διαπιστώσετε.

Θα μας βρείτε στον πεζόδρομο της οδού Κολοκοτρώνη και Δημολιούλια 2 στην καρδιά της αγοράς της Λαμίας.

«Καφεκούτι» υπεύθυνη: Γωγώ Καψάλα - Αντωνοπούλου. Τηλέφωνο 2231304876.

«Καφεκούτι» Υπάρχουν μαγικά κουτιά που κρύβουν μαγικές γεύσεις, μαγικά αρώματα! 

Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/Καφεκοπτείο Καφεκούτι

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψαν στη γενέτειρά τους και άνοιξαν το δικό τους μυρωδάτο "Καφεκούτι"!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση