Λαμία: Τα τελετουργικά ομορφιάς της Aνατολής, τώρα στο LIPOGEN city spa

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 09:05 Λαμία: Τα τελετουργικά ομορφιάς της Aνατολής, τώρα στο LIPOGEN city spa

Τώρα το Lipogen Λαμίας φέρνει κοντά σας, σε μια αποκλειστική συνεργασία, τη CHARME D’ ORIEΝΤ. Γαλλική κομψότητα και ποιότητα σε συνδυασμό με τον μυστηριακό ανατολίτικο αέρα, έτοιμη να σας μαγέψει…

Charme d’ orient: από τα διάσημα spa σε Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Ηνωμένα Εμιράτα και σε πολυτελείς χώρους ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, τώρα και στο Lipogen city spa!
Θεραπείες προσώπου και σώματος με αντιγηραντικές χαλαρωτικές, συσφικτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες είναι διαθέσιμες στο χώρο του Lipogen city spa …

Δείτε μερικές από τις θεραπείες που μπορείτε τώρα να απολαύσετε:

TURKISH BATH-THERAPY

Είναι τελετουργικό που προήλθε από τα Τούρκικα και Μαροκινά χαρέμια, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Argan oil και βούτυρο καριτέ σε συνδυασμό με μέλι, κάνουν αυτήν τη θεραπεία μία πραγματική φροντίδα για το μυαλό, το σώμα, την ψυχή…Η τελετουργία από το «σύννεφο» αφρού σας δίνει μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα μεθυστικό, αρωματικό ταξίδι λάμψης και βαθειάς ενυδάτωσης του δέρματος καλώντας το σώμα και το πνεύμα να παραδοθούν…Είναι ένα πανάρχαιο τελετουργικό εκατοντάδων ετών βγαλμένο μέσα από τις παραδόσεις που κρατάει μέχρι σήμερα.

HAMMAM au savon noir / Body therapy

Ανατολίτικο body-spa για ενυδάτωση, αδυνάτισμα, απολέπιση, λεύκανση-antistress, βαθύτατη αποτοξίνωση, που αφήνει το δέρμα λευκό και βελούδινο. Γενική τόνωση του οργανισμού και λύση της έντασης…Πραγματικό ταξίδι στην ανατολή με όλα τα oφέλη του μαύρου σαπουνιού και άρωμα ευκαλύπτου. Αυτή η ολιστική περιποίηση εξαγνίζει το σώμα και την ψυχή.

MASSAGE CHARME d’ orient fruit

Ιδιαίτερά αρωματικά λάδια που μεταφέρουν τη φινέτσα και την γλυκύτητα των αρωμάτων
της ανατολής. Λουλούδια, μπαχάρια, κεχριμπάρι  μπλέκονται με τις ιδιαίτερες τεχνικές μάλαξης εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο και είναι διαθέσιμα να σας απογειώσουν…

Πολλά ακόμη διαθέσιμα πρωτόκολλα περιποίησης και μυστικά ομορφιάς σας περιμένουν…
CHARME D’ ORIENT…και αφεθείτε στην γοητεία της ανατολής… Tόσο μακριά σας και παράλληλα τόσο κοντά σας…στο Lipogen city spa , στο κέντρο της Λαμίας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 22310-29220

Lipogen city spa, στη Λαμία
Lipogen city spa, στη Λαμία
 
 
LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση