Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το φετινό Πάσχα ο ντόπιος οβελίας έρχεται σπίτι σου με Delivery!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 09:37 Λαμία: Το φετινό Πάσχα ο ντόπιος οβελίας έρχεται σπίτι σου με Delivery!

Κάθε φορά που πλησιάζει το Πάσχα υπάρχει ο μόνιμος "πονοκέφαλος". Που θα βρω φέτος καλό αρνί ή κατσίκι και σε προσιτή τιμή;

Το κρεοπωλείο «Ζήσιμος» στη Λαμία, με περισσότερα από 30 χρόνια στην αγορά του κρέατος, εγγυάται στον καταναλωτή κρέατα ποιοτικά και μάλιστα ντόπια, δική τους παραγωγής.

Φέτος και Delivery

Το φετινό Πάσχα ο οβελίας μπορεί να έρθει έτοιμος στο σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα αφού το κρεοπωλείο «Ζήσιμος» στη Λαμία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, προσφέρει και αυτή την υπηρεσία. Έτσι λοιπόν με ένα τηλεφώνημα στο 22310 36564 το αρνί ή το κατσίκι έρχεται εκεί που εσείς θέλετε, χωρίς να τρέχετε να το κουβαλάτε εσείς και να ψάχνετε πάρκινγκ.

Η επιχείρηση - κρεοπωλείο «Ζήσιμος» έχει περάσει στη δεύτερη γενιά και είναι πλέον ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με ISO2200:2005 με σύστημα ασφάλειας προτύπου.

Ωστόσο δεν έχει αλλάξει το οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.



Το κρεοπωλείο «Ζήσιμος» τις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διατηρώντας πάντα την ποιότητα που ξέρατε.

«Και φέτος το Πάσχα διαθέτουμε ντόπια αμνοερίφια δικής μας παραγωγής. Κυριολεκτικά από την παραγωγή στην κατανάλωση. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την καλύτερη ποιότητα με τις προσιτές τιμές.Οι πελάτες μας το γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη και προσπαθούμε να τους το ανταποδώσουμε με κάθε τρόπο....Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!», εύχεται μέσα από το LamiaReport ο Βασίλης Ζήσιμος, ως εκπρόσωπος της οικογένειας, που έχει συνδέσει το όνομά της με το ποιοτικό κρέας στην πόλη της Λαμίας.

Κρεοπωλείο «Ζήσιμος»
Λεωνίδου 65 - Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 36564
 
Δείτε και φωτογραφίες από τη στάνη και τα ζώα που εκτρέφει η ίδια οικογένεια στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία.