Bio Planet: Οι καλύτερες πρώτες ύλες για λαχταριστά Πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 08:10 Bio Planet: Οι καλύτερες πρώτες ύλες για λαχταριστά Πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια είναι εδώ!

Σε λίγες μέρες τα σπίτια μας θα αρχίσουν να «μυρίζουν» Πάσχα.

Τσουρέκια που θυμίζουν τη νονά και κουλουράκια μοσχομυριστά έχουν την τιμητική τους.  Μαζί με την αγάπη σας και την όρεξη για δημιουργία μην ξεχάσετε να διαλέξετε και τις καλύτερες πρώτες ύλες για εσάς και την οικογενειά σας.

Ετσι, λοιπόν, το «BIO PLANET» (Aγ. Νικολάου 4) στη Λαμία, σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με μοναδικές προσφορές σε άλευρα, ζάχαρη απλή, μαύρη, καρύδας, στέβια, βανίλια, μαχλέπι, αρώματα ζαχαροπλαστικής, σοκολάτα και πολλά ακόμη βιολογικά, αλλά και εκλεκτά συμβατικά είδη ζαχαροπλαστικής.

Ά και μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά θα τα βρείτε και χύμα για να αγοράσετε τόσο όσο χρειάζεστε για τις συνταγές σας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από το Bio Planet, το δικό σας αγαπημένο κατάστημα Βιολογικών Προϊόντων στη Λαμία!

Τα ηλεκτρονικά του καταστήματα bio2go.gr και olaxyma.gr αποτελούν την επέκταση του φυσικού καταστήματος, προσφέροντας έναν πλούτο υγείας με ένα μόνο κλικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση