Λαμία: The wedding project - Όσα χρειάζεσαι για να ντυθείς γαμπρός ή… σαν γαμπρός! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 11:08 Λαμία: The wedding project - Όσα χρειάζεσαι για να ντυθείς γαμπρός ή… σαν γαμπρός! (ΦΩΤΟ)

Κομψό ανδρικό στυλ από τα μεγαλύτερα brands της μόδας, στις καλύτερες τιμές, τώρα στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στη Λαμία

Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, γραβάτα και ζώνη όλα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Όσα  χρειάζεται ένας άντρας για να κάνει την πιο σημαντική εμφάνιση στη ζωή του, θα τα βρει στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Ανακαλύψτε σήμερα τις νέες  ανδρικές συλλογές για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018.

Συνώνυμη με την αυθεντική ανδρική γοητεία, η συλλογή BOSS από τη Hugo Boss – ένα λογότυπο σύμβολο status – γνωστή για το διαχρονικό χαρακτήρα και  την υψηλή ποιότητά της και  στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία σε κοστούμια BOSS με τιμές που ξεκινούν από 399€ αλλά και την κομψή «μαύρη σειρά» του οίκου, τη Boss Black, η οποία είναι περιορισμένης διανομής και θα τη βρείτε σε λίγα μόνο σημεία σε όλη την Ελλάδα.
 Και φυσικά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα κοστούμια Emporio Armani, το απόλυτο brand στο κλασικό ανδρικό ντύσιμο.  Η νέα συλλογή  με την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή, χαρακτηρίζεται από μια αναβαθμισμένη formal αισθητική που διαφέρει γιατί είναι μεν κλασική, έχει όμως μοντέρνα διάθεση και θα σας κάνει σίγουρα να ξεχωρίσετε.

Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο και γραβάτα και τα δύο από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Gentlemen’s style:

Συμβουλές από τους ειδικούς και τους …παντρεμένους, για να επιλέξεις σωστά το κοστούμι που θα φορέσεις ως γαμπρός, κουμπάρος, νονός  ή καλεσμένος.

– Αν είσαι ο «πρωταγωνιστής» πρέπει να ξεκινήσεις το ψάξιμο αρκετά νωρίς. Τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν , έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις στη διάθεσή σου πληθώρα επιλογών (τα συνηθισμένα μεγέθη «φεύγουν» γρήγορα όπως σε όλα τα είδη) αλλά και για να έχεις αρκετό χρόνο για μεταποιήσεις και για να επιλέξεις πουκάμισο, παπούτσια και αξεσουάρ.

– Στην περίπτωση που δεν φοράς γενικά κοστούμια, ρίξε μια ματιά και στο ίντερνετ ή σε κάποιο ανδρικό περιοδικό για να ανακαλύψεις ποιο στιλ σου αρέσει και να πάρεις μια ιδέα του τί είναι τώρα στη μόδα στο επίσημο ντύσιμο. Φυσικά και οι έμπειροι πωλητές του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα σε βοηθήσουν αλλά καλό είναι να έχεις κι εσύ μια εικόνα για το πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου εκείνη την ημέρα.

– Μην βγεις για ψώνια με «παρέα»….Πάρε μαζί σου κάποιον που εμπιστεύεσαι το γούστο του αλλά και που έχει το θάρρος να σου πει την αλήθεια για τα ρούχα που θα δοκιμάσεις. Φίλη/αδερφή/κουμπάρα με εξαιρετικό στιλ ή τον φίλο σου που αγαπά τα ψώνια ή που τουλάχιστον ξέρει να ντύνεται κομψά.

– Ενημερώσου εγκαίρως για το όλο στιλ του γάμου ή της βάφτισης. Ο τόπος και χρόνος του γεγονότος παίζουν σημαντικό ρόλο στο πόσο αυστηρό ή όχι θα είναι το look σου. Σκέψου τον εαυτό σου με black-tie εμφάνιση και τη νύφη με boho look…θέλεις; Δεν θέλεις!!!

– Δύο είναι οι χρυσοί κανόνες του «καλού» ντυσίματος: η ποιότητα και η καλή εφαρμογή. Οι περισσότεροι συνηθίζουν να εφιστούν την προσοχή τους μόνο στον πρώτο. Κι όμως ένα κομμάτι που κάθεται άψογα στο σώμα σου, ακόμη κι αν δεν είναι το πιο ακριβό της αγοράς μπορεί να δείχνει πολύ καλύτερο από ένα που «τα ‘χει τα λεφτά του» αλλά είτε σου είναι στενό, είτε χωράει άλλος ένας σαν κι εσένα μέσα. Δοκίμασε λοιπόν αρκετές σειρές για να πετύχεις την ιδανική για το δικό σου σώμα γραμμή.

– Παντρεύεσαι; Βαφτίζεις; Επίλεξε δύο πουκάμισα για εκείνη την ημέρα για να μπορείς να αλλάξεις κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Θα τα χρειαστείς οπωσδήποτε – μιλάει η εμπειρία όσων το έχουν ζήσει! Αν δεν μπορείς λόγω κόστους να αγοράσεις δύο ίδια κομμάτια , έστω μια πιο οικονομική λύση στο ίδιο χρώμα είναι και πάλι απαραίτητη.

Στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , με όλα τα αγαπημένα επώνυμα brands για επίσημο ντύσιμο συγκεντρωμένα  αλλά και με κοστούμια σε τιμές που ξεκινούν από 129€, σίγουρα θα βρεις κι εσύ αυτό που σου ταιριάζει!

Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, γραβάτα και ζώνη όλα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, γραβάτα, παπούτσια και ζώνη όλα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, γραβάτα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Κοστούμι EMPORIO ARMANI / πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, παπιγιόν και ζώνη από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι EMPORIO ARMANI / πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, παπιγιόν και ζώνη από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι EMPORIO ARMANI / πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, παπγιόν και ζώνη από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Αριστερά: Κοστούμι BOSS by HUGO BOSS/πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, γραβάτα, παπούτσια και ζώνη όλα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Δεξιά: Κοστούμι EMPORIO ARMANI / πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Πουκάμισο, παπιγιόν και ζώνη από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι 129€ FB και πουκάμισο 39€ LEONARDO, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι 129€ FB, πουκάμισο 39€ LEONARDO , ποσέτ και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι 129€ FB, πουκάμισο 39€ LEONARDO , ποσέτ, παπούτσια και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι 129€ FB, πουκάμισο 39€ LEONARDO και ποσέτ όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Κοστούμι 129€ FB, πουκάμισο 39€ LEONARDO , ποσέτ και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Σακάκι 109€ LEONARDO, πουκάμισο 29€ ASCOTT, παντελόνι 39€ STAKKO και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή

Σακάκι 109€ LEONARDO, πουκάμισο 29€ ASCOTT, παντελόνι 39€ STAKKO και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Σακάκι 109€ LEONARDO, πουκάμισο 29€ ASCOTT, παντελόνι 39€ STAKKO, παπούτσια και ζώνη, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή

 

Σακάκι 109€ LEONARDO, πουκάμισο 29€ ASCOTT, όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή

Σακάκι 109€ LEONARDO , πουκάμισο 29€ ASCOTT , παντελόνι 29€ JACK & JONES και ζώνη όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή

Σακάκι 109€ LEONARDO , πουκάμισο 29€ ASCOTT , παντελόνι 29€ JACK & JONES , παπούτσια και ζώνη όλα πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Γυαλιά ηλίου από προσωπική συλλογή

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Τσ. και τον Νίκο Σ. για τη συμμετοχή τους στην φωτογράφιση.

Ευχαριστούμε τον κ.Γιώργο Μακρίδη και το  Olympus Gym Kickboxing Club (Μυλών 2 – Μύλοι Μουζέλη, Λαμία) για την ευγενική φιλοξενία.

 

 

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση