Λαμία: Μέχρι το Σάββατο οι Ειδικές Τιμές στη Peugeot !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 07:54 Λαμία: Μέχρι το Σάββατο οι Ειδικές Τιμές στη Peugeot !!!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσεις... καινούργιο αυτοκίνητο! Η Peugeot κάνει επανάσταση και φέρνει πρώτη την Άνοιξη στην αγορά αυτοκινήτου με ειδικές τιμές μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου

Οι Ανοιξιάτικες εκπτώσεις δεν ισχύουν μόνο σε... ρούχα και παπούτσια, αλλά και σε άλλα καταναλωτικά αγαθά, και μάλιστα σε ορισμένα από αυτά που τα έχουμε καθημερινά ανάγκη.

Πριν από χρόνια δεν θα σκεφτόμασταν πως μπορούμε να αγοράσουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο σε χαμηλότερη τιμή ή με... δώρα, όμως πλέον είναι η πραγματικότητα, γιατί αυτή είναι η τάση που θέλει ο κόσμος.

"Spring Sales" μόνο από την Peugeot

Η Peugeot για άλλη μια φορά πρωτοπωρεί και προχωρά σε δεκαήμερο εκπτώσεων (2-12 Μαΐου) θέλοντας να προσφέρει αυτό που ψάχνει ο πελάτης.

Για τον λόγο αυτόν διαθέτει έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε τιμές χαμηλότερες ή με δώρο εξοπλισμό, που θα ήθελε ο καθένας, αλλά δεν θα μπορούσε να τον τοποθετήσει λόγω κόστους.

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα και γίνεται η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου εκπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 2 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 12 Μαΐου, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν τα μοναδικά οφέλη των SpringSales από την Peugeot και μόνο για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων - κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού - ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot.

Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Από 2 έως 12 Μαΐου 2018 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για το ανεπανάληπτο Spring Sales της γαλλικής μάρκας.

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση