Λαμία: Νέο λογιστικό γραφείο στην πόλη - Σήμερα τα εγκαίνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 08:18 Λαμία: Νέο λογιστικό γραφείο στην πόλη - Σήμερα τα εγκαίνια

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν και την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα κατακλύζει ολοένα πληθώρα νομολογίας, η παρουσία ενός λογιστή πρέπει να χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Η φιλοσοφία του γραφείου μας βασίζεται στο τρίπτυχο «Επαγγελματισμός - Αξιοπιστία - Υψηλή κατάρτιση» έτσι ώστε να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες και να βρείτε τον συνεργάτη που ανταποκρίνεται στις προσωπικές - επαγγελματικές σας απαιτήσεις.

Υπηρεσίες

  • Φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε3, Ν), δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης Ε9, δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ρυθμίσεις οφειλών, καθώς και διεκπεραιώσεις φορολογικών ελέγχων και πάσης φύσεως αιτήσεις.
  • Τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεις ΓΕΜΗ, σύνταξη καταστατικών.
  • Διαχείριση μισθοδοσίας, έκδοση μισθοδοτικών καταστάσεων, εργοδοτικών εισφορών, συμβάσεων εργασίας, έκδοση – παρακολούθηση συντάξεων, υποχρεώσεις προς ΙΚΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΣΕΠΕ, ΟΑΕΔ.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματικά θέματα, όπως διαχείριση ανθρώπινων πόρων – υλικών – χρηματικών διαθεσίμων, εκπόνηση επιχειρηματικών πλάνων και μελετών βιωσιμότητας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπουδές
Με καταγωγή από τη Λαμία, ξεκίνησε σπουδές στην Αθήνα το 1998 σε ημεδαπό ίδρυμα «Μηχανογραφημένη Λογιστική» πετυχαίνοντας στις εξετάσεις πιστοποίησης τίτλου σπουδών του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε παράρτημα του Αγγλικού Πανεπιστημίου του Portsmouth και παρακολούθησε τα μαθήματα του τελευταίου εξαμήνου στην Αγγλία απ’ όπου αποφοίτησε με το Bachelor Degree. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, αρχίζει την φοίτηση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο απ’ όπου του απονεμήθηκε Πτυχίο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.   

Εργασία
Η εργασιακή εμπειρία στον λογιστικό κλάδο ξεκινά από τα φοιτητικά μόλις χρόνια, το 2001 σε λογιστήριο μεγάλης εταιρείας διαχείρισης πολυκατοικιών και πώλησης πετρελαίου. Παράλληλα ξεκινά να εργάζεται τα απογεύματα και ως εκπαιδευτικός στο Ι.Ι.Ε.Κ ΚΟΡΕΛΚΟ. Το 2005 αρχίζει να δουλεύει σε λογιστικό γραφείο με ευρύ φάσμα πελατολογίου σε όλη την Αθήνα αποτελούμενο από επιχειρήσεις στο χώρο του λιανικού/χονδρικού εμπορίου, του επισιτιστικού κλάδου, της εκμετάλλευσης ακινήτων, της βιοτεχνίας, των εξαγωγών και της παροχής υπηρεσιών.

Αυτή η πολυετής εμπειρία έχει δημιουργήσει εξειδίκευση προσφέροντας λογιστικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Με τα πλέον σύγχρονα μέσα, και με την ορθή απεικόνιση των στοιχείων παρέχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση μέσα από ένα πλήθος αναφορών και προβλέψεων, βασιζόμενες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Από το ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας έως και σήμερα επιμορφώνεται συνεχώς για όλες τις αλλαγές της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας από διακεκριμένους επαγγελματικούς φορείς που πρωτοπορούν στον λογιστικό κλάδο, με σκοπό να μπορούν οι πελάτες να ανταπεξέρχονται στις επιταγές των νομικών πλαισίων και των ελεγκτικών μηχανισμών.  

Τέλος, σας προσκαλούμε στην τέλεση των εγκαινίων του γραφείου στις 11 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, οδός Μιχαήλ Παπαμαύρου 3 – Λαμία (πλησίον ΟΓΑ).

Η προσφορά μας: Για όσους επικοινωνήσουν μαζί μας ή μας επισκεφθούν μέχρι και την ημέρα των εγκαινίων του γραφείου μας, θα λάβουν έκπτωση 30% στις επικείμενες φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων έτους 2017.

Θα αισθανθούμε ιδιαίτερη τιμή να σας έχουμε κοντά μας.

Με εκτίμηση,
Σούλιας Αθ. Ηλίας


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση