Λαμία: Φωτορεπορτάζ από την πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 23:51 Λαμία: Φωτορεπορτάζ από την πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Φθιώτιδος

Σαββατοκύριακο με σούπερ θέαμα σε άσφαλτο και χώμα στο διπλό Ράλλυ Φθιώτιδας.

Αυτό το διήμερο η Λαμία και η Φθιώτιδα βρίσκεται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η μεγάλη επιστροφή του Ράλλυ Φθιώτιδος με τη… διπλή έκδοση για το 2ο γύρο των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ράλλυ Ασφάλτου και Χώματος, είναι γεγονός. Οι δύο ξεχωριστοί αγώνες που συγκέντρωσαν 22 και 26 συμμετοχές αντίστοιχα θα λάβουν την εκκίνηση τους σε δύο πανηγυρικές εκδηλώσεις στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο αγώνας σύμβολο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) στον μισό αιώνα ζωής της, το Ράλλυ Φθιώτιδος έχει φέτος την ιδιαιτερότητα καθεμία από τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου να είναι και ένας ξεχωριστός αγώνας.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, με τις ασφάλτινες Ειδικές της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018, ενώ η Κυριακή 13 Μαΐου με τις «Ακροπολικές» χωμάτινες Ειδικές της Γραμμένης και της Δίβρης είναι ένας από τους πέντε γύρους  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2018.

Η 1η πανηγυρική εκκίνηση

Η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη της Λαμίας δεν εμπόδισε τις προετοιμασίες του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος, κι έτσι όλα είναι έτοιμα για την αγωνιστική δράση του σαββατιάτικου πρώτου εκ των δύο αγώνων του προσεχούς διημέρου, 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου 2018.

Συνολικά 21 από τα 22 πληρώματα -καθώς δεν εμφανίστηκε η συμμετοχή με τον αριθμό 6- πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Group Καρέλης, στην είσοδο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης για την πανηγυρική εκκίνηση.

Στην επόμενη φώτο Καρέλης-Μαχαίρας (Citroen DS3 R3 / C3) την εκκίνηση με τη σημαία δίνει ο πατέρας του Χρυσόστομου, Τάκης Καρέλης

Δείτε φωτογραφίες από την 1η εκκίνηση του Ράλλυ Φθιώτιδας στην πλατεία Ελευθερίας...(Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα εδώ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση