Προλαβαίνεις! Μέχρι και σήμερα Δευτέρα οι Ειδικές Τιμές στη Peugeot !!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 12:38 Προλαβαίνεις! Μέχρι και σήμερα Δευτέρα οι Ειδικές Τιμές στη Peugeot !!!

Μεγάλη επιτυχία για το πρόγραμμα Spring Sales της Peugeot, που πήρε παράταση μέχρι και σήμερα Δευτέρα (14/518).

Η Peugeot έκανε την επανάσταση και έφερε πρώτη την Άνοιξη στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα, προσφέροντας ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου εκπτώσεων, το οποίο έληγε στις 12 Μαΐου, αλλά πήρε παράταση μέχρι και σήμερα.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot.

Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Έως αύριο το απόγευμα λοιπόν σε όλα τα καταστήματα Peugeot μοναδικές τιμές και όσοι πιστοί προσέλθετε!

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία. Επίσημος διανομέας και επισκευαστής της Peugeot,  στο 2ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Τηλέφωνο: 22310 47535.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση