Γιορτή ποδοσφαίρου και εθελοντισμού στη Λαμία - Φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 08:38 Γιορτή ποδοσφαίρου και εθελοντισμού στη Λαμία - Φωτορεπορτάζ

1ο Παμφθιωτικό Παιδικό Τουρνουά στη Λαμία - Δείτε εικόνες και δράσεις από την χθεσινή 1η ημέρα!!!

Με σύμμαχο τον καιρό - ο οποίος αρχικά μας φόβισε με ψιχάλες - το 1ο Παμφθιωτικό Ποδοσφαιρικό Παιδικό Τουρνουά ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (17/5) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, με συμμετοχή χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων εθελοντών.

Αυτή η πολύ μεγάλη γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού είναι αφιερωμένη στις δράσεις του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο τηλεφωνικό νούμερο που έχει σώσει χιλιάδες παιδικές ψυχές το «1056».

Στη διοργάνωση, που ξεκίνησαν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, συμμετέχουν δεκάδες οργανισμοί, φορείς, σωματεία και εθελοντές (Δείτε ΕΔΩ).

Το τουρνουά συνεχίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (16:00’ - 20:30’) και την Παρασκευή 18 Μαΐου (από το πρωί στις 8:30’).

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση