Λαμία: Ξεκινάει το πιο οργανωμένο Summer Camp της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 07:20 Λαμία: Ξεκινάει το πιο οργανωμένο Summer Camp της πόλης;

Το σχολείο τελειώνει, το Summer Camp αρχίζει.... Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά - Ενημερωθείτε για το πιο οργανωμένο Camp της πόλης!!!

Μετά και το περσινό επιτυχημένο "2ο Summer Camp του 2017", η Ακαδημία "Σερπάνος" διοργανώνει και φέτος από 18 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου το «3ο Summer Camp 2018».

Και στο φετινό Summer Camp μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, από πέντε ετών και πάνω, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία με πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας "Σερπάνος" στο 1ο χλμ Λαμίας - Φραντζή ή να επικοινωνήσετε στα 22310 44888 και 6974162067.

facebook: Serpanos F.C.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση