Και σήμερα μεγάλες προσφορές σε εργαλεία και πραγματικές δοκιμές στο Βόλο;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 08:02 Και σήμερα μεγάλες προσφορές σε εργαλεία και πραγματικές δοκιμές στο Βόλο;

Θες να συνδυάσεις μεγάλες προσφορές σε εργαλεία και μια βόλτα για τσίπουρο στο Βόλο;

Και σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, είναι μοναδική ευκαιρία, γιατί έχει παρουσίαση πραγματικών δοκιμών και φυσικά μεγάλες προσφορές σε εργαλεία με την υπογραφή και την εγγύηση του ονόματος "Κανελλής και Σβεντζούρης".

Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Ιουνίου μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο στο Βόλο! Αφού από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το απόγευμα τις 2 αυτές μέρες θα πραγματοποιείται στο κατάστημα "Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης" μια μοναδική παρουσίαση εργαλείων DeWALT, STANLEY, Lenox και προϊόντων της εταιρείας .

Όσοι είναι τεχνικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, μαστόρια ή έχουν κάποια τεχνική εταιρεία ή απλά τους αρέσει να ασχολούνται με τα εργαλεία, τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Ιουνίου έχουν διπλό λόγο και διπλό όφελος!

Τις μέρες αυτές στο κατάστημα "Κανελλής και Σβεντζούρης" στην περιοχή Παλαιά Βόλου, θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε κάθε αγορά εργαλείων (DeWALT,STANLEY,Lenox, 3M), ενώ στο τέλος κάθε μέρας θα γίνουν και κληρώσεις εργαλείων συνολικής αξίας 350€ για όσους επισκεφθούν την έκθεση και κάνουν τις αγορές τους.

Το τεχνικό κατάστημα Εργαλεία Κανελλής (www.kanellis.gr) βρίσκεται στο Βόλο στην περιοχή των Παλαιών (πίσω από το σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ) και πραγματοποιεί για ακόμα μια χρονιά διήμερη εκδήλωση-παρουσίαση εργαλείων στο προαύλιο χώρο του. Εκεί ο καθένας θα μπορεί να δοκιμάσει όποιο εργαλείο επιθυμεί σε πραγματικές συνθήκες. Πάγκοι θα είναι στημένοι προκειμένου ο καθένας να πιάσει στα χέρια του όποιο εργαλείο ηλεκτρικό ή μπαταρίας θέλει, να κάνει τις δοκιμές που θέλει με διάφορα εργαλεία ηλεκτρικά και μπαταρίας (δράπανα, παλμικά κατσαβίδια και ηλεκτρόκλειδα, πιστολέτα, σέγες και σπαθοσέγες, ψηφιακά μέτρα και αλφάδια κ.α.) ενώ θα μπορεί να δει και δεκάδες εργαλειοθήκες.

Το κατάστημα "Εργαλεία Κανελλής", 27 χρόνια τώρα ειδικεύεται στο χώρο του εργαλείου χειρός, αλλά και του ηλεκτρικού εργαλείου και μπαταρίας. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει από μια απλή πένσα και ένα κατσαβίδι ή μια σκάλα, έως εργαλεία μπαταρίας λιθίου κι άλλα μηχανήματα, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς και ρούχα εργασίας και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ). Κι όλα αυτά με ένα και μοναδικό σκοπό: ο καθένας να προμηθευτεί το κατάλληλο εργαλείο προκειμένου να κάνει την εργασία του γρήγορα, εύκολα, σωστά και οικονομικά!

Η εκδήλωση (από τις 10.00 έως τις 20.00) θα περιλαμβάνει:

Δευτέρα 4 Ιουνίου εργαλεία STANLEY και κοπτικά Lenox

Τρίτη 5 Ιουνίου εργαλεία DeWaLT και προϊόντα της 3Μ

  • Αναλυτική επιτόπια παρουσίαση των εργαλείων από ειδικούς.
  • Δυνατότητα δοκιμής των  εργαλείων από τον κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  • Αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.
  • Κλήρωση επιπλέον δώρων-εργαλείων για τους επισκέπτες.
  • Χάρισμα του Φ.Π.Α. 24% στα εργαλεία DEWALT και μεγάλες προσφορές στα εργαλεία Stanley για τις αγορές εργαλείων που θα γίνουν τις ημέρες της εκδήλωσης.
  • Έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αγορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που αφορά Εργαλεία χειρός, Εξαρτήματα και Μέσα Ατομικής Προστασίας. 

Μοναδική ευκαιρία λοιπόν για όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την παρουσίαση αυτή και ταυτόχρονα να πιει κι ένα ντόπιο τσίπουρο που θα προσφέρεται στο χώρο της παρουσίασης εκείνες τις μέρες.

Και γιατί όχι τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, κάποιος μετά τις αγορές των εργαλείων, να μη συνεχίσει και σε ένα από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου.

Κανελλής Δ. & Σβεντζούρης Β. Ο.Ε.

www.kanellis.gr

facebook: Εργαλεία Κανελλής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση