Λαμία: Η νέα πρόταση για καφέ και ποτό στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 08:37 Λαμία: Η νέα πρόταση για καφέ και ποτό στην πόλη!

Ένα νέο στέκι για καφέ και ποτό άνοιξε τις πόρτες του, στην οδό Φραντζή 51 και Ναυπάκτου στο Παγκράτι Λαμίας, και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί... Ένας πολύ όμορφος και φιλόξενος χώρος ήρθε για να διαφοροποιήσει τις ημέρες αλλά και τις νύχτες σας!

Το νέο καφέ «Mosaic espresso room», δημιουργήθηκε σε έναν όμορφο χώρο με μοντέρνα διακόσμηση και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό του «Mosaic espresso room», θα σας ανταμείψει.

Στο «Mosaic espresso room» μπορείτε να απολαύσετε τις νέες μοναδικές γεύσεις του υπέροχου καφέ Portioli, τη μπύρα ή το ποτό σας, συνδυάζοντας τα με οποιοδήποτε σνακ ή γλυκό της επιλογής σας.

Είναι ο ιδανικός χώρος για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα και όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού με Nova και OTE TV σε μεγάλες τηλεοράσεις, αλλά και προτζέκτορα.

Το «Mosaic espresso room» διαθέτει Delivery για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις και στο χώρο σας.

Μπορεί να σας εξυπηρετήσει από Δευτέρα έως Σάββατο 7.00-21.00 και Κυριακή 8.00-21.00, με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 2231050018 & 6984244868 (what's up).

Το «Mosaic espresso room» έχει εγκαίνια την Παρασκευή 8/6 στις 8:00 η ώρα το βράδυ και σας περιμένει όλους να γιορτάσετε παρέα!!!

«Mosaic espresso room», για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ και όχι μόνο...

«Mosaic espresso room»
Φραντζή 51 & Ναυπάκτου, Παγκράτι - Λαμία
Τηλ: 2231050018
6984244868

Facebook: Mosaic espresso room

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση