Ράχες: To NISI Πολυχώρος γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα μοναδικό 2ημερο εκδηλώσεων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 08:40 Ράχες: To NISI Πολυχώρος γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα μοναδικό 2ημερο εκδηλώσεων!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, και οι κοντινές Ράχες, λιγότερο από 30 λεπτά από τη Λαμία, αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις για μια σύντομη εξόρμηση, για χαλάρωση, μπανάκι, ωραίο φαγητό αλλά και υπέροχες δραστηριότητες για οικογένειες και μη!

Το NISI Πολυχώρος έχει δώσει μια νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το παιδί, σε ένα φανταστικό περιβάλλον με δέντρα δίπλα στη θάλασσα!

Για τους λάτρεις των ταξιδιών, ο Ιούνιος ξεκινάει με το 2ο Raches Travel Festival, μια πανελλήνια συνάντηση ταξιδιωτών που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Ο γύρος του κόσμου με ποδήλατο, η εξερεύνηση της Ασίας με τρένο και λεωφορείο, ο αγώνας δρόμου στην Αρκτική κάτω από το Βόρειο Σέλας, πως είναι το ταξίδι με τα παιδιά, τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου για να νιώθεις ασφαλής και πως αποτυπώνεις τέτοιες εμπειρίες με μια κάμερα είναι μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν οι ταξιδευτές με τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Ο πιο εποικοδομητικός τρόπος για να περάσετε το Σαββατόβραδό σας! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ:

https://www.facebook.com/events/2115316888703877/

Για τους αθλητικούς τύπους, Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιηθεί και το 1ο μας τουρνουά Beach Volley Super League. Λάβε μέρος στη μεγαλύτερη ερασιτεχνική Λίγκα Beach Volley που πραγματοποιείται παράλληλα σε 10 σημεία σε όλη την Ελλάδα, συγκέντρωσε τη βαθμολογία σου και προσπάθησε να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής της Κεντρικής Ελλάδος που θα πάρεις το εισιτήριο για το Τελικό Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/229651357794169/

To NISI αποτελεί παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους, και εδώ τα παιχνίδια δε σταματούν ποτέ. Ο στίβος μάχης Survivor έχει την τιμητική του κάθε Σάββατο και Κυριακή, πρωί και απόγευμα, όπου τα παιδιά γυμνάζονται και περνάνε καλά!

Αυτήν την Κυριακή όμως έρχεται και το Ball3 στο NISI!

Είσαι έτοιμος να δεχθείς την πρόκληση;

Είσαι αρκετά γρήγορος; Έχεις καλά αντανακλαστικά;

Δύο ομάδες με 3 παίκτες η κάθε μία,πρέπει να πετύχουν με την μπάλα τον αντίπαλο στόχο και να φτάσουν πρώτοι στους 5 πόντους για να πάρουν την νίκη....ακούγεται εύκολο;

Έλα να δοκιμάσεις .. περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/170343720309874/

Ένας υπέροχος χρόνος όμως δε θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με ένα ξεχωριστό πάρτι!

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 22.30 , φιλοξενούμε τον Dj Rez, ο οποίος θα μας ταξιδέψει σε afro και άλλες ethnic μουσικές με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Μπύρα, μουσική και χορός, σε μια μαγευτική βραδιά με ωραίο φεγγάρι!

Σας περιμένουμε όλους!

Και αν θέλετε να διοργανώσετε τη δική σας εκδήλωση, παιδικό πάρτι, επίσκεψη, πολιτιστική βραδιά, εταιρική παρουσίαση, κλπ, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809 και www.nisi.com.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση