Ποιο προϊόν από τη Λαμία σάρωσε σε Διεθνή Βραβεία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 08:08 Ποιο προϊόν από τη Λαμία σάρωσε σε Διεθνή Βραβεία;

Ο Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς, ο πρώτος και μοναδικός παραγωγός στέβιας σε όλη την Ευρώπη, βραβεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό «ITQI», για τα προϊόντα του «La Mia Stevia».

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi» με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης και ποιότητας από ολόκληρο τον κόσμο. Οι κριτές, επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, ενώ στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος χιλιάδες προϊόντα από όλη τη γη.

Η διάκριση στο διαγωνισμό αποτελεί τεράστια επιτυχία για το Συνεταιρισμό, καθώς θα μπορούσε να αντιστοιχηθεί ακόμη και σε Michelin ενός εστιατορίου.

Φέτος, τιμώμενη χώρα η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε και από το Συνεταιρισμό Στέβιας. Η λαμπερή τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα σε κεντρικό κτίριο των Βρυξελλών, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Stevia Hellas Coop, παραγωγοί και στελέχη.

Ο Συνεταιρισμός, έλαβε βραβείο «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων του.

Τα προϊόντα που τιμήθηκαν, Η La Mia Stevia σε κρυσταλλική μορφή, αλλά και τα μοναδικά Ελληνικά Βιολογικά φύλλα στέβιας.

Χωρίς θερμίδες, φυσικό προϊόν,  το μόνο με Ελληνική προέλευση και κατάλληλο ακόμη και για διαβητικούς!

Η La Mia Stevia, είναι το πρώτο προϊόν από 100% Ευρωπαϊκή στέβια, η οποία μάλιστα καλλιεργείται στην Ελλάδα. Τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, διακρίνονται για τη μοναδικότητα τους, τόσο στην προέλευση και την ποιότητα, όσο και για τη γεύση τους.

Ο Συνεταιρισμός Στέβιας, ο οποίος εδρεύει στη Λαμία , είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στέβιας στην Ευρώπη. Είναι Πρότυπος Συνεταιρισμός παραγωγής κι εμπορίας προϊόντων με στέβια, ενώ αποτελείται από  εξειδικευμένους παραγωγούς και τις οικογένειες τους, αλλά και μια διοικητική ομάδα, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου του προϊόντος.

Τα προϊόντα του Ελληνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού, έχουν ήδη ξεχωρίσει στην αγορά κι έχουν γίνει αγαπημένα χιλιάδων καταναλωτών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πως θα δοκιμάσετε κι εσείς La Mia Stevia;

Στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market στην Ελλάδα, αλλά και σε φαρμακεία και καταστήματα. Μάλιστα, η στέβια του Συνεταιρισμού, χρησιμοποιείται από μεγάλες βιομηχανίες, όπως GreenCola, Vivartia, Oscar, Viap Mentel, Teekanne κ.α.

Ζητήστε το βραβευμένο προϊόν, γευτείτε τη μοναδική γλυκιά του γεύση, σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και χώρους εστίασης!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.lamiastevia.gr & www.steviahellas.coop

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση