Λαμία: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης - Μάθε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 11:14 Λαμία: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης - Μάθε περισσότερα

Το ΚΕΚ «Αθηνά» στη Λαμία, αποκλειστικός συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τις περιοχές της Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, υλοποιεί μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά προγράμματα στην εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμέμα, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων δια βίου μάθησης που οργανώνει, θα υλοποιήσει τα κατωθι επιμορφωτικά προγράμματα:

1. "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες", διάρκειας 400 ωρών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2. "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση", διάρκειας 500 ωρών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα προγράμματα έχουν ως γενικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στην εκπαίδευση, προκειμένου οι επιμορφούμενοι που θα τα παρακολουθήσουν να είναι σε θέση να αξιολογούν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων και να σχεδιάζουν προγράμματα παρέμβασης.

Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να καταταχθούν και να μοριοδοτηθούν στους επικουρικούς πίνακες: Καθηγητών , Διευθυντών.

Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2231067312 & 2231400127.

ΚΕΚ Αθηνά - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231067312 & 2231400127

Facebook: Κεκ Αθηνά
Site: www.kek-athina.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση