Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράχες: Κάντε διακοπές για 1 μήνα μόνο με 190 ευρώ!!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 07:42 Ράχες: Κάντε διακοπές για 1 μήνα μόνο με 190 ευρώ!!!

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά με τον υδράργυρο να ανεβαίνει συνεχώς και το μυαλό όλων μας να γυρνάει στις καλοκαιρινές διακοπές με μπανάκια στην παραλία, χαλάρωση, ξεκούραση, καλό φαγητό και όμορφες στιγμές με φίλους.

Οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά δε βγαίνουν εύκολα για μια οικογένεια να κάνει μια εβδομάδα διακοπές σε κάποιο από τα όμορφα ελληνικά νησιά. Υπάρχει μια καλή εναλλακτική;

Φυσικά! Το NISI Πολυχώρος, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις ένα χρόνο πριν, στις Ράχες Φθιώτιδας, και έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις πολλών παραθεριστών, έχει την απόλυτη ΠΡΟΣΦΟΡΑ του καλοκαιριού για μια οικογένεια!

1 μήνας στο Camping για μια σκηνή 4 ατόμων ΜΟΝΟ 190 ευρώ!

Σε ένα καταπράσινο μέρος, με θέα τη θάλασσα, μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας έχοντας στα πόδια σας όλες τις ανέσεις και τις καλύτερες υποδομές! Καθαρότατα μπάνια, κοινόχρηστη κουζίνα και πλυντήριο, χώρο χαλάρωσης, καφετέρια, εστιατόριο, παιδότοπους, 3 γήπεδα beach volley, open gym, πίστα survivor, paintball, δωρεάν πάρκινγκ και πολλές ακόμη παροχές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Βέβαια, αυτό που κάνει το NISI Πολυχώρος, να ξεχωρίζει πανελλαδικά, είναι οι μοναδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο χώρο, για μικρούς και μεγάλους, και δίνουν υπέροχα αθλητικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά ερεθίσματα!

Το Raches Summer Festival 2018 περιλαμβάνει περισσότερες από 150 εκδηλώσεις, και το πρόγραμμά του μπορείτε να το δείτε εδώ: http://nisi.com.gr/?post_type=tribe_events

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση, και κάνουμε διακοπές στο NISI Πολυχώρος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 22380 31809.