Αποκτήστε ένα καινούριο Peugeot με όφελος απόσυρσης και ανταλλαγής!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 15:14 Αποκτήστε ένα καινούριο Peugeot με όφελος απόσυρσης και ανταλλαγής!

Μην ονειρεύεστε το νέο σας αυτοκίνητο. Αποκτήστε το σήμερα στην Peugeot με όφελος απόσυρσης και ανταλλαγής!

H απόσυρση και η ανταλλαγή επιστρέφουν στην αγορά αυτοκινήτου. Με  με τη νέα επαναστατική εμπορική πολιτική της Peugeot όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο με μοναδικά οφέλη. 

Η καινοτόμα πολιτική της Peugeot προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία.

Την πολιτική απόσυρσης και ανταλλαγής της Peugeot, μπορούν όμως να εκμεταλλευτούν ακόμα και οδηγοί που δεν έχουν καν αυτοκίνητο στην κατοχή τους, καθώς θα απολαμβάνουν και αυτοί σημαντικές εκπτώσεις, όπως αν είχαν μοντέλο για ανταλλαγή ή απόσυρση!

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot και φέτος να κάνετε διακοπές με Γαλλικό αέρα χάρη στο πρόγραμμα Απόσυρσης και Ανταλλαγής Peugeot!!

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της Peugeot!

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση