Σήμερα τα εγκαίνια στο νέο κατάστημα της CANDIA στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 08:14 Σήμερα τα εγκαίνια στο νέο κατάστημα της CANDIA στη Λαμία!

Σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 8:00' το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Όθωνος και Περικλέους στο κέντρο της πόλης.

Νέο κατάστημα ανοίγει η CANDIA στη Λαμία για να ξυπνήσει τους κατοίκους της σε μία νέα εμπειρία ξεκούρασης

Τις πύλες του άνοιξε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου το νέο κατάστημα της ελληνικής εταιρείας στρωμάτων και συστημάτων ύπνου, CANDIA με τον έμπειρο συνεργάτη κύριο Σεραφείμ Παπαγυιό.

Ο Σεραφείμ Παπαγυιός, εδώ και 14 χρόνια προσφέρει μοναδικά προϊόντα για το σπίτι με το κατάστημά του SofaHome, ενώ μαζί με την CANDIA δημιουργεί ένα καινούργιο κατάστημα προκειμένου να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ύπνου και ξεκούρασης!

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, Όθωνος και Περικλέους και τα επίσημα εγκαίνιά του θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 8:00' το απόγευμα!

Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης, συνιδιοκτήτης της εταιρείας Candia δήλωσε σχετικά: «ο ύπνος αποτελεί ένα βασικό στοιχείο για την ευεξία των ανθρώπων…Η παράδοση, το μεράκι και η αφοσίωση για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι μέσα στο DNAτης εταιρείας. Ωστόσο εκτός από το προϊόν, επενδύουμε στις καλές συνεργασίες, με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες που μπορούν να μεταφέρουν τη φιλοσοφία της εταιρείας και να προσφέρουν μία μοναδική εξυπηρέτηση. Μία τέτοια συνεργασία ξεκινάμε με τον κ. Σεραφείμ Παπαγυιό & το νέο κατάστημα CANDIA στη Λαμία».

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Η εταιρεία CANDIA μετράει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή στρωμάτων & κρεβατιών, με τη δεύτερη γενιά, τους κυρίους Μιχάλη & Γιώργο Βελιβασάκη να συνεχίζουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση το όραμα των ιδρυτών και γονιών τους, την κατασκευή ποιοτικών συστημάτων ύπνου.

Η CANDIA είναι μια εταιρεία που εισέρχεται συνεχώς σε νέες αγορές του εξωτερικού & μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα, επενδύοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα. Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στα Σπάτα κατασκευάζονται όλα τα προϊόντα της εταιρείας, με νέες επενδύσεις σε τεχνολογίες & υποδομές, για την δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων. Συνεχής στόχος των ιδιοκτητών της είναι να προσφέρουν στους  καταναλωτές μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί στην Ελλάδα από έμπειρους τεχνίτες και τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της CANDIA εδραιώθηκε με τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX COLLECTION. Το πρώτο στρώμα της συλλογής παρουσιάστηκε το 1983 κάνοντας την CANDIA την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε χειροποίητο ανατομικό στρώμα. Τα στρώματα αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Ενσωματώνουν την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου.

Info:

  • Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (OliveOiltreatment)
  • Κάθε βήμα για την κατασκευή ενός στρώματος BODYFIX γίνεται αποκλειστικά στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες
  • Κατασκεύασε το 1983 το 1ο χειροποίητο ανατομικό στρώμα στην Ελλάδα με την ονομασία BODYFIX
  • Εξάγει σε 10 χώρες σε όλο τον κόσμο την χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX

Περισσότερες πληροφορίες στο νέο επίσημο site της CANDIA

WWW.CANDIA.GR

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Λαμία θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 8:00' το απόγευμα.

Διεύθυνση: Όθωνος & Περικλέους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση