Λαμία: Εσύ πήρες μπαγκαζιέρα για τις διακοπές; Σου έχουμε τις καλύτερες προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 07:40 Λαμία: Εσύ πήρες μπαγκαζιέρα για τις διακοπές; Σου έχουμε τις καλύτερες προσφορές!

Αναρωτιέσαι πως θα μεταφέρεις όλα τα πράγματα των καλοκαιρινών σου διακοπών, για σένα και την οικογένεια σου; Σου έχουμε τη λύση!

Οι καλύτερες μπαγκαζιέρες της αγοράς σε μοναδικά προσιτές τιμές!!!

Το κατάστημα στα αξεσουάρ αυτοκινήτων της οδού Παπαποστόλου, «AUTO EXTRA SAVVAS», που έχει γράψει ιστορία στη Λαμία και τη Φθιώτιδα στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι δίπλα σου και αυτό το καλοκαίρι με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες.



Έλα τώρα στο κατάστημα «AUTO EXTRA SAVVAS», δες όλα τα μοντέλα από τις μπαγκαζιέρες Modula και αγόρασε αυτή που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου, για να εξοικονομήσεις χώρο και χρόνο.

Οι μπαγκαζιέρες Modula διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα και όμορφο design, ενώ προσφέρουν ασφάλεια στη μεταφορά και ευκολία στην τοποθέτηση.

Οι προσφορές όμως δεν τελειώνουν εδώ...

Το κατάστημα «AUTO EXTRA SAVVAS» σου προσφέρει έκπτωση 30% στην αντικατάσταση ουρανού, καπλαμάδων και στα χειροποίητα καλύμματα τιμονιού για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Επίσης εδώ θα βρείτε και όλα τα καινούρια προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, όπως και τα κεραμικά προϊόντα!

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6943501801 ή επισκεφθείτε το κατάστημα «AUTO EXTRA SAVVAS» στην οδό Παπαποστόλου 57-61, στη Λαμία (κοντά στα ΕΛ.ΤΑ) .

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές από το «AUTO EXTRA SAVVAS»
Παπαποστόλου 57-61, Λαμία (κοντά στα ΕΛ.ΤΑ)
Τηλ: 6943501801.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση