Έτσι κρατάς καθαρό τον ελαιώνα σου από τα ζιζάνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 12:57 Έτσι κρατάς καθαρό τον ελαιώνα σου από τα ζιζάνια
Από την Χελλαφαρμ και τα συνεργαζόμενα Γεωπονικά καταστήματα του Δήμου Στυλίδας διοργανώθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε ελαιώνα στην περιοχή της Στυλίδας, επίδειξη των αποτελεσμάτων του νέου Πολυδύναμου ζιζανιοκτόνου KATANA 25 WG.
 
Στην επίδειξη  του Πειραματικού παρευρέθησαν γεωπόνοι και ελαιοπαραγωγοί της περιοχής οι οποίοι και διαπίστωσαν επι τόπου την δράση του KATANA 25 WG  και τα αποτελέσματα του.
 
Η εφαρμογή του ΚΑΤΑΝΑ 25 WG πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και 6 μήνες μετά συνεχίζει να κρατά καθαρό τον ελαιώνα από ζιζάνια. Και μάλιστα από δύσκολα ζιζάνια όπως το Κυπαρισσάκι (Κόνυζα) τη Μολόχα κ.λ.π.
 

 

Το Katana® 25 WG με δραστική ουσία το flazasulfuron αποτελεί τη νέα πρόταση της  ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ για τον έλεγχο των ζιζανίων προφυτρωτικά ή νωρίς μεταφυτρωτικά σε καλλιέργειες αμπελιού, εσπεριδοειδών και ελιάς.

Το Katana® 25 WG είναι διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο με δράση σε ετήσια και πολυετή πλατύφυλλα και αγρωστώδη ζιζάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hellafarm.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση