Λαμία: Sold out Days - Δεν είναι μόνο εκπτώσεις!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 07:20 Λαμία: Sold out Days - Δεν είναι μόνο εκπτώσεις!!!

To "Δίχτυ" αλλάζει και το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό!!!

Το κατάστημα αθλητικών ειδών NRG Sports Αθλητικά Είδη “To Δίχτυ” , Χατζοπούλου 1 πίσω από τα Δικαστήρια είναι γνωστό σε όλους μας για την μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών των αγαπημένων μας brands.

Το 2018 είναι η χρονιά των αλλαγών για το κατάστημα μας και πέρα από το καινούργιο logo δίνουμε και μια διαφορετική νότα στην περίοδο των εκπτώσεων με την διοργάνωση των Sold out Days.

Τι σημαίνει όμως το Sold out Days?

Σημαίνει ειδικές προσφορές και τιμές sold out, σε είδη για τρέξιμο, γυμναστήριο, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, sportswear και trekking.

  • ΟΛΑ ΤΑ CONVERSE ALL STAR  (Νο 36 έως 48) από 44€ έως 50€
  • ΟΛΑ ΤΑ VANS από 50€
  • ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ (Νο27,5 έως 35)  από  27€
  • ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ (Νο 17,5 έως 27)  25€

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 30%

Και μην ξεχάσετε τις προσφορές μας στα t-shirt, βερμούδες και μαγιό (NIKE, ADIDAS, PUMA, ARENA) καθώς και στις μπάλες ποδοσφαίρου από 10€.

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας μέσα από την σελίδα μας στο Facedook: DixtySports

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση