Έχει Summer Pool Party και σήμερα Κυριακή στο «Άμπλας Ίαμα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 08:00 Έχει Summer Pool Party και σήμερα Κυριακή στο «Άμπλας Ίαμα»

Καυτά Party το Σαββατοκύριακο στην πισίνα του νέου Πολυχώρου «Άμπλας Ίαμα», που βρίσκεται στην Παλαιοβράχα της δυτικής Φθιώτιδας!

Ο DJ και Μουσικός Παραγωγός Dim Xatzis έρχεται να μας ξεσηκώσει με τα εκπληκτικά dj sets του αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/7) στο «Άμπλας Ίαμα».

Ο Dim Xatzis έχει ήδη κατακτήσει μια θέση στην νυχτερινή ζωή των clubs, στην Ελλάδα μιξάροντας όλες τις μουσικές επιτυχίες ελληνικές και ξένες. Μερικές από τις μεγάλες συνεργασίες του: Γιώργος Σαμπάνης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Μακροπουλος, Γιώργος Γιαννιάς, Νικηφόρος, Μάκης Δημάκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Απέργης, Κωνσταντίνος Κουφός, Γιώργος Γιασεμής, Πάνος Καλλίδης, Νίκος Ρωμανός, και πολλοί άλλοι!

\

Αναζητάς και εσύ τώρα το καλοκαίρι ένα μέρος για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης; Έναν χώρο μακριά από το θόρυβο της πόλης και τις υψηλές θερμοκρασίες;

Τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το νέο Πολυχώρο της Φθιώτιδας «Άμπλας Ίαμα», που βρίσκεται στην Παλαιοβράχα της δυτικής Φθιώτιδας.

Ο Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» αποτελεί πραγματικά ένα στολίδι για την περιοχή. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Λαμία, είναι εύκολα προσβάσιμος και είναι ένα μοναδικό μέρος για μικρούς και μεγάλους.

Τα Λουτρά Άμπλα Παλαιοβράχας (Άμπλας σημαίνει πηγή), προσελκύουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πλήθος επισκεπτών, που έρχονται για να απολαύσουν τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των πηγών.

Ο επισκέπτης μπορεί να υποβληθεί τόσο σε λουτροθεραπεία, όσο και σε ποσιθεραπεία για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων όπως:

  • Αυχενικό
  • Αρθριτικά
  • Διαβήτη
  • Ψωρίαση
  • Άσθμα
  • Χρόνιες Βρογχίτιδες
  • Ελαφρές Δερματοπάθειες
  • Πονοκεφάλους
  • Ημικρανίες

Στο χώρο των Λουτρών περιλαμβάνονται πισίνες με υδρομασάζ, νεροκουρτίνες, κανονάκια, αποδυτήρια, μπαρ με ποτά όλων των ειδών αλλά και σνακ, γήπεδα beach volley και τένις.

Επίσης διατίθενται τρεις πισίνες διαφόρων διαστάσεων με βάθος 1,80m κατάλληλες για την ίαση και τη ψυχαγωγία όλων των ηλικιών, ενώ ακόμη δύο πισίνες με χλώριο μπορούν να φιλοξενήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά έως 3 ετών έχουν δωρεάν είσοδο, από 3-12 ετών το κόστος είναι 1,50€ και από 12 ετών 2,50€.

Ο Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το ωραίο περιβάλλον και η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση θα σας ανταμείψουν και ο Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Αν και εσύ ακόμη ψάχνεις το φετινό καλοκαιρινό σου προορισμό, έλα τώρα στον Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» για να συνδυάσεις χαλάρωση και διασκέδαση!!!

Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» - Παλαιοβράχα Φθιώτιδας
Τηλ: 6979686099 - Τιγκίρη Βασιλική, Υπεύθυνη Καταστήματος
Facebook: Άμπλας Ίαμα
Instagram: amplas_iama
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση