Πιες τον καφέ ή το ποτό σου στο καλύτερο "μπαλκόνι" του Μαλιακού!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 07:40 Πιες τον καφέ ή το ποτό σου στο καλύτερο "μπαλκόνι" του Μαλιακού!

Αν ψάχνετε την πιο σύντομη και απολαυστική απόδραση από την πόλη, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση...

Ένας μοναδικός χώρος, τοποθετημένος στη θέση Πευκάκια στη Στυλίδα, με ασυναγώνιστη θέα που θα σας ανταμείψει.

Ο λόγος φυσικά για το μοναδικό «Mistral Cafe - Finger food - Bar»!

Το «Mistral Cafe - Finger food - Bar» είναι το ομορφότερο μπαλκόνι του Μαλιακού κόλπου. Περιστοιχισμένο από πευκοδάσος αποτελεί δροσερό προορισμό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα.

Είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με μεγάλη ποικιλία ποτών, γλυκών, αλλά και finger foods, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Στο «Mistral Cafe - Finger food - Bar» μπορείτε να γευτείτε τον υπέροχο καφέ 100% Arabica espresso ή τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα αναψυκτικών και σπιτικών λεμονάδων.

Μην ξεχάσετε να απολαύσετε την ασυναγώνιστη βάφλα σε συνδυασμό με τα πιο γευστικά επώνυμα παγωτά.

Στο «Mistral Cafe - Finger food - Bar» θα βρείτε μεγάλη γκάμα ποτών, παγωμένες μπύρες, κρασί παραγωγής από την περιοχή μας και δροσερά κοκτέιλ, ενώ αν πεινάτε η κουζίνα της Καίτης με τα εκλεκτά finger foods είναι στη διάθεσή σας με λαχταριστές γεύσεις.

Club sandwich, τορτίγιες, ποικιλία αλλαντικών και τυριών, mix grill, κοτομπουκιές crispy και hamburger, όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά για να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Ενημερωθείτε για όλα τα events του «Mistral Cafe - Finger food - Bar» στην σελίδα του στο Facebook και το Instagram.

«Mistral Cafe - Finger food - Bar»... δίνει στην πόλη αυτό που της αξίζει!!!


«Mistral Cafe - Finger food - Bar»
Θέση Πευκάκια - Στυλίδα
Τηλέφωνο: 6932304051
Facebook: Mistral Cafebar
Instagram: mistralcafebar
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση