Λαμία: Εσύ έχεις δοκιμάσει την οκτάσπορη τυρόπιτα του «ΜΑΜ»;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 04:10 Λαμία: Εσύ έχεις δοκιμάσει την οκτάσπορη τυρόπιτα του «ΜΑΜ»;

Είναι γνωστό ότι η τυρόπιτα είναι το αγαπημένο σνάκ για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες....

Είναι επίσης γνωστό ότι το κατάστημα «ΜΑΜ», στην οδό Αγίου Νικολάου 1 στο κέντρο της Λαμίας, έχει γράψει τη δική του ιστορία με την ονομαστή τυρόπιτα που έχει "μεγαλώσει" γενιές στη Λαμία. 

Τώρα το «ΜΑΜ» εκτός από την κλασική τυρόπιτα που όλη γνωρίζετε σας παρουσιάζει ένα νέο προϊόν, που αν το δοκιμάσετε θα το αγαπήσετε ακόμη περισσότερο.

Ο λόγος για την οκτάσπορη τυρόπιτα του «ΜΑΜ», η οποία συνδυάζει «Γεύση και Υγεία»!

Το ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ είναι πρωτοποριακό προϊόν.

Είναι το πρώτο αλεύρι που μπήκε επώνυμα στα αρτοποιεία και ικανοποιεί την ισχυρότερη παγκόσμια τάση στο χώρο της διατροφής και την ανάγκη των καταναλωτών για γεύση και υγεία.

Οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι γρήγοροι και απαιτητικοί. Τα βασικά γεύματα έχουν αντικατασταθεί από μικρογεύματα και σνακ ενώ καταναλωτές επιθυμούν να τρέφονται γευστικά και υγιεινά όλη τη μέρα.

Το ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών και δημιουργεί γευστικές απολαύσεις υψηλής διατροφικής αξίας.

Περιέχει φυτικές ίνες και μοναδικό συνδυασμό οκτώ δημητριακών σπόρων: ΚΡΙΘΑΡΙ, ΒΡΩΜΗ, ΣΙΚΑΛΗ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΚΕΧΡΙ, ΛΙΝΑΡΙ, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ, ΣΗΣΑΜΙ.

Κάθε σπόρος έχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν με φυσικό τρόπο στη σωστή λειτουργία και θωράκιση του οργανισμού.

Η Γεύση και η απόλαυση λοιπόν, μπορεί να συμβαδίζει με την Υγεία!!!!

Δεν μένει παρά να περάσετε μια βόλτα από το ΜΑΜ» για να το διαπιστώσετε...

«ΜΑΜ»... σταθερή αξία, στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση