Σήμερα τo «2o Street Food Festival» στην Παύλιανη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 07:50 Σήμερα τo «2o Street Food Festival» στην Παύλιανη

Σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου θα γίνει τo «2o Street Food Festival» στην Παύλιανη Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα του "Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παύλιανης", της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης, του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου (Αμερική, Ιταλία, Μεξικό, Ινδία) έρχονται να προσφέρουν γεύσεις και αρώματα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφικά σοκάκια της Άνω Παύλιανης και θα πλαισιωθεί με Pop Up Bars και Dj Sets με τους Konstadinos Grem, Panos D.

Το μενού θα επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Frank Tsilipanos από τη γνωστή σε όλους μας "Οδό Ονείρων".

Φυσικά δε θα λείπει και η γλυκιά επιλογή από τον pastry chef Θανάση Ράγκα από το κορυφαίο στο είδος του ζαχαροπλαστείο "Πιγκάλ" στη Λαμία.

Για το τέλος η ομάδα του "TEN Cocktail Bar" με εξειδικευμένους bartenders θα είναι εκεί για να προσφέρει σε όλους δροσερά και απολαυστικά cocktails.

Εμείς δεν σκοπεύουμε να το χάσουμε… Εσείς?

Σας περιμένουμε όλους!!!


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση