Ζητείται Μηχανικός/Διαγνώστης/Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων από το "Group Karellis"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:27 Ζητείται Μηχανικός/Διαγνώστης/Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων από το "Group Karellis"

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και η τεχνολογία εξελίσσεται η εταιρεία "Karellis Group", αντιπροσωπεύοντας τέσσερα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων αυτό της PSA της Volkswagen Group της FCA καθώς και Mazda, αναζητά τους καλύτερους συνεργάτες για εργασία στο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης.

Ζητείται:

  • Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος/ Διαγνώστης αυτοκινήτου με απαραίτητη προϋπηρεσία 5 ετών , δίπλωμα οδήγησης , πτυχίο τεχνίτη, γνώση Αγγλικών, χρήση Η/Υ.

*Προαιρετικά πτυχίο ξένης γλώσσας Αγγλικών θα εκτιμηθεί.
*Οργανωτικός με ικανότητα συνεργασίας και εργασία με χρονοδιαγράμματα και στοχοποίηση.

Προσφέρεται: Σύγχρονο περιβάλλον με υποδομές που κάνουν ευχάριστη την εργασία,συνεχής εκπαίδευση και πριμ αποδοτικότητας είναι μερικά από τα πλεονεκτήματά.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού
Karellis-group

www.karellis-group.com
 

Επιλεγμένες Αγγελίες