Λαμία: Η «Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος» ζητά Υπάλληλο Γραφείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 13:26 Λαμία: Η «Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος» ζητά Υπάλληλο Γραφείου

Η «Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος» ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα (1) υπάλληλο γραφείου ΔΕ για την κάλυψη των αναγκών της Δομής Φθιώτιδας, στη Λαμία.

Η θέση αφορά σε πρόσληψη πλήρους απασχόλησης, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά από 15/9/2021 έως και 21/9/2021 στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση 1ο χλμ. Λαμίας- Φραντζή ή να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλέφωνο επικοινωνίας 2231066377, από 9:00 έως 15:00.

Ως απαιτούμενα δικαιολογητικά ορίζονται τα εξής:

αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, πτυχίο/α ΙΕΚ κατεύθυνσης διοίκησης και οικονομίας ή άλλο πτυχίο σχετικό αντίστοιχης βαθμίδας .

Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:

α) εργασία σε δομές κοινωνικής ψυχιατρικής και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, β) γνώση ξένης γλώσσας, γ) γνώση χειρισμού Η/Υ καθώς και κάθε άλλο δικαιολογητικό για την υποστήριξη της υποψηφιότητας.

Επιλεγμένες Αγγελίες