Ζητείται Εποχικός Εργάτης/τρια Παραγωγής από τη «Mondelēz International» στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 16:30 Ζητείται Εποχικός Εργάτης/τρια Παραγωγής από τη «Mondelēz International» στη ΒΙΠΕ Λαμίας

Ζητείται Εποχικός Εργάτης/τρια Παραγωγής για προσωρινή απασχόληση στην εταιρεία Mondelēz International, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας.

Η Mondelēz Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και αγαπημένα προϊόντα στις κατηγορίες κρουασάν, σοκολάτας, τσιπς, καραμέλας, τυριού & μπισκότων, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ταλέντου που θα στελεχώσει την ομάδα του εργοστασίου της Λαμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να κάνουν αίτηση αποστέλλοντας το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην Mondelēz λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των δεδομένων σας. Η Mondelēz δεσμεύεται να επεξεργάζεται όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει με πλήρη διαφάνεια, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίζεται η ακρίβεια, η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες για την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί δεδομένων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιλεγμένες Αγγελίες