Σχετικά με τις φόλες στα σκυλιά και στις γάτες...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 19:40 Σχετικά με τις φόλες στα σκυλιά και στις γάτες...

Γράφει ο Γιώργος Καλλιώρας...

Φίλε "χριστιανέ". Ναι σε σένα απευθύνομαι, σε σένα που φολιάζεις τα σκυλιά τις γάτες και άλλα πλάσματα του θεού. 

Αν και άθρησκος θα σου μιλήσω χριστιανικά. Ο Θεός έπλασα όλα τα πλάσματα του πλανήτη επειδή όλα εν σοφία εποίησε. Έφτιαξε τον άνθρωπο και τα άλλα ζωντανά πλάσματα και τους έδωσε την ίδια πνοή. Τα σκυλιά, γάτες και όλα τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου, αγαπούν, μισούν, πονούν, ερωτεύονται, γεννιούνται και πεθαίνουν όπως εσύ. Την μόνη διαφορά που έχεις με τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου είναι η ανατομική σου διάπλαση. Σε όλα τα άλλα είστε το ίδιο.

Φίλε "χριστιανέ", για να φτιάξει ο θεός σου , τον σκύλο , την γάτα, την κότα κλπ είχε και έχει τους λόγους του. Συνεχίζοντας να μιλώ χριστιανικά θα σου πω και το άλλο. Όχι φίλε μου δεν είσαι χριστιανός, πλάσμα του διαβόλου είσαι. Έχει μπει ο διάβολος μέσα σου και μέσω εσού εξοντώνει τα πλάσματα Του. Μέσω εσού εξοντώνει τα δημιούργηματά Του. 

Θα σου πω και κάτι ακόμη. Η δικαιοσύνη υπήρχε και εφαρμόζονταν εκατομμύρια χρόνια πριν την έλευση του ανθρώπου. Η δικαιοσύνη είναι μια υποσυνείδητη κληρονομία του θεού που την κληρονόμησαν όλα τα Παιδιά Του.

Ο θεός σου έχει δώσει το δικαίωμα να αφαιρείς ζωή από άλλο ζωντανό οργανισμό μόνο για δυο λόγους. Για να αμύνεσαι και για να επιβιώνεις. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε αφαίρεση ζωής είναι αμάρτημα που τιμωρείται βαρύτατα.

Όπως λέει και ο χριστιανισμός, "Ο θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί". Και οποίος κακομεταχειρίζεται τα Παιδιά Του είναι θέμα χρόνου πότε θα πληρώσει το έγκλημα του. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Γιώργος Καλλιώρας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση