Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καιρός τού ποιήσαι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 12:33 «Καιρός τού ποιήσαι»

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής*

Η Άγκυρα διεξάγει και επιτείνει συνεχώς έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον μας με καίριο όπλο τους λαθρομετανάστες. Η ελληνική Κυβέρνηση έδειξε προς στιγμήν ότι συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Αλλά όπως συμβαίνει με τα φωτεινά διαλείμματα υπήρξε και αυτό βραχείας διαρκείας. Οι λαθρομετανάστες της υφηλίου που καταλήγουν εδώ, βαφτίζονται χωρίς διάκριση «πρόσφυγες», ζητούν και λαμβάνουν άσυλο στην Ελλάδα, η οποία εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλοθρήσκους που δεν έχουν καμία εθνοτική ή πολιτισμική σχέση με τον Ελληνισμό, πολλοί δε από αυτούς είναι σφόδρα πιθανόν ότι είναι Τζιχαντιστές.

Ο βρώμικος εξ ανατολών γείτων προωθεί εσχάτως κατά σύστημα προσβεβλημένα από τον κορωνοϊό, (ή κατά Τραμπ κινεζικό ιό), άτομα. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη βιολογικό πόλεμο.

Στο μεταξύ κάτω από τις πιέσεις των «φίλων και συμμάχων» Αμερικανών και Ευρωπαίων εξαγγείλαμε ήδη την ίδρυση στην ενδοχώρα 25 κωμοπόλεων όπου θα εγκαταστήσουμε τους νέους εποίκους ισλαμιστές. Φτου μας να μην αβασκαθούμε. Στην Ελλάδα τής σήμερον «αριστερά» και «δεξιά» γνωρίζουν και αναγνωρίζουν η μία τα έργα και τις ημέρες της άλλης!..

Ερμηνεία της δουλοπρέπειας των κυβερνήσεων μας έχει ένα και μοναδικό κλειδί, την ιδεολογική τους υποτέλεια.

 Είναι η ιδεολογική τους υποτέλεια σε ψευδοδιεθνιστικά ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης και η πολιτική τους υποτέλεια στις Βρυξέλλες, όπου τα πρόσωπα που διαμορφώνουν και ασκούν τις ευρωπαϊκές πολιτικές για την μετανάστευση και το άσυλο , είναι κάτω από την επιρροή διεθνιστικών κέντρων, που προάγουν, με  ψευδοανθρωπιστικά προσχήματα, την αποδόμηση των εθνών, με εργαλείο, μεταξύ άλλων, τη μαζική παράνομη μετανάστευση.

Σύμβολο αυτών των κέντρων και αυτών των πολιτικών είναι ο γνωστός Σόρος»(Περικλής Νεάρχου,ΠΑΡΟΝ,24/6/20).

Και τα αναπάντητα ερωτήματα που θέτει οαρθρογράφος (ένθ’ αν.):

 «Γιατί η Ελλάδα αποδέχεται αυτόν τον ρόλο, όταν οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους; Γιατί εμμένει σε μια αυτοκαταστροφική ανοικτών συνόρων;»

Αμείλικτα ερωτήματα, ως πότε θα μένουν αναπάντητα, και γιατί;

 Στο μεταξύ ο(ψευδο)σουλτάνος κάνει … οικονομία (sic!) στις καθημερινές προκλήσεις του απέναντι μας. αλλά συνεχίζει να παίζει το …βιολί του. 6-8 τουρκικά αεροσκάφη επιχειρούν κάθε μέρα το τακτικό μπαράζ παραβιάσεων.

Πρόκειται για την ειδική ομάδα προκλήσεων που χρησιμοποιεί τους αναρίθμητους πράκτορες τζιχαντιστές τού ISIS. Η Ευρώπη κάνει δηλώσεις αλληλεγγύης στη Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά στη πράξη άνθρακες ο θησαυρός, καμία έμπρακτη κίνηση που θα πειθανάγκαζε τον θρασύτατο νεοοθωμανό να τα μαζέψει. Απεδείχθη ότι στη Μόρια χτύπησαν Τσετσένοι και Αφγανοί σε μια γενική πρόβα ΜΙΤ και πρακτόρων τού ISIS με επιχώριους Τούρκους. Η Κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί ότι ώς εδώ και μη παρέκει με τα επιδόματα και τις πλείστες όσες διευκολύνσεις προς τους πράκτορες και συνεργάτες τής ΜΙΤ. 

Η ανερμάτιστη «Επιτροπή 2021» απεφάνθη διά συνεργάτου της ότι ο θεμελιωτής τού νεώτερου ελληνικού Κράτους και σοβαρότερος πολιτικός Ιωάννης Καποδίστριας, υπήρξε δικτάτωρ!!!

Ντροπή!

Τουρκικά F16 παρενόχλησαν προχθές επικινδύνως το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο ΥΠΕΘΑ και ο ΑΓΕΕΘΑ. Το περιστατικό είναι ακρότατα σοβαρό.

Επανάληψη παρόμοιου συμβάντος πρέπει να καταστεί σαφές στον (ψευδο)σουλτάνο ότι θα αντιμετωπιστεί με κατάρριψη. Καιρός τού ποιήσαι!

*Στέλιος Παπαθεμελής
Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης