Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην αλλοίωση, αν όχι καταστροφή, της καθημερινότητας μας (του Δημήτρη Κακαβά)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 19:52 Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην αλλοίωση, αν όχι καταστροφή, της καθημερινότητας μας (του Δημήτρη Κακαβά)

Γράφει ο Δημήτρης Κακαβάς...

Χωρίς καμία προειδοποίηση χθες, ένα λεωφορείο σταμάτησε στα Καμένα Βούρλα και «παρκάρισε» 40 λαθρομετανάστες! Κάποιοι νόμισαν ότι είναι ένα αστείο. Άλλωστε ποιος θα πέταγε έτσι ξαφνικά και απροειδοποίητα έναν «λόχο» μουσουλμάνους στον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Κεντρικής Ελλάδας; Πολύ σύντομα όμως όλοι κατάλαβαν ότι η Πολιτεία «αποφάσισε και εκτέλεσε» την απόφασή της, να μεταφέρει αυτή την πρώτη ομάδα των λαθρομεταναστών, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την δημοτική Αρχή της περιοχής και τους κατοίκους της!

   Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κύκλοι του Υπουργείου φέρεται να δήλωσαν ότι υπήρξε απευθείας συμφωνία του Δ.Ο.Μ. με ένα ξενοδοχείο για την εγκατάστασή τους! Θεωρώντας προφανώς, αυτοί που διέρρευσαν την είδηση, ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι αστοιχείωτοι αγωγιάτες ή ηλίθιοι. Είναι δυνατόν ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, που ανήκει στον Ο.Η.Ε. να ενεργεί ΧΩΡΙΣ την σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης;

   Αργά το βράδυ άρχισαν δειλά-δειλά να βγαίνουν μπροστά τα γνωστά «κέντρα» που έχουν αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα για κάθε ριζοσπαστικοποιημένο ισλαμιστή ή απλά γυρολόγο, τυχοδιώκτη του πλανήτη. Βγήκαν Μ.Κ.Ο. και μας είπαν ότι πρόκειται για κάποια «προσφυγόπουλα»! Μικρά, φοβισμένα, ανήμπορα παιδάκια που, απλά θα μείνουν λίγες ημέρες και μετά θα φύγουν για την Ευρώπη! Θεωρώντας ΚΑΙ αυτοί, ότι οι Ρουμελιώτες είμαστε αμόρφωτοι κι ηλίθιοι! Λες και δεν γνωρίζουν όλοι ότι καμία Ευρωπαϊκή χώρα δεν δέχεται λαθρομετανάστες. Από κοντά «βγήκαν» και οι αριστερούληδες με τις εφημερίδες τους και τα κοινωνικά δίκτυα, να καταγγέλλουν τους συντοπίτες μας, όλους εμάς δηλαδή, για ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟ και όλες τις άλλες γνωστές μπαρούφες που εκτοξεύουν εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ δεν ασπάζεται τις ιδεοληπτικές και υστερόβουλες θέσεις τους.

   Και για να λέμε τα πράγματα με τα’ όνομά τους, θα πρέπει να γνωρίζουμε. Τα «προσφυγόπουλα» που ήρθαν στα καμένα Βούρλα, είναι νεαροί 16 – 20 χρόνων. Στην δική τους κουλτούρα, όπως και με τους δικούς μας τους γύφτους, στην ηλικία αυτή έχουν οικογένεια με τρία παιδιά! Και θα έρθουν άλλοι 30 προσεχώς.  Όλα τ’ άλλα είναι παραμύθια.

    Τα γεγονότα όμως μιλούν από μόνα τους. Από χθες το πρωί στήθηκε ακόμα ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών, ακριβώς όπως έγινε και με τις Θερμοπύλες. Όπως τότε, αυθαίρετα και χωρίς να λάβει κανείς υπ’ όψιν του το μέγεθος και την σημασία του Παγκόσμιου μνημείου, στήθηκε ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών, έτσι και σήμερα. Στα Καμένα Βούρλα, τον εμπορικότερο και δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της Στερεάς Ελλάδας, έρχονται και φυτεύουν ανθρώπους με άγνωστες προθέσεις και συμπεριφορά. Ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν αναξιοπαθούντες και χρήζοντες βοηθείας. Ανθρώπους που λειτουργούν με μία άκρως διαφορετική κουλτούρα από την δική μας. Με διαφορετικές συνήθειες, έθιμα, δοξασίες και πεποιθήσεις.

   Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία πρόθεση ή διάθεση να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες. Δεν τους ενδιαφέρει να υιοθετήσουν, να μάθουν, να ενσωματωθούν στην συμπεριφορά και την καθημερινότητα των ντόπιων! Δεν έχουν καν την αίσθηση και τις αναστολές του επισκέπτη, του νεοφερμένου. Συμπεριφέρονται λες κι ολόκληρος ο κόσμος τους ανήκει! Το μόνο που κάνουν είναι να ΑΠΑΙΤΟΥΝ. Σε κάθε ευκαιρία, με ύφος επίμονο και εμφανέστατα αγριεμένο, απαιτούν να τους χορηγηθούν χαρτιά, φαγητό της αρεσκείας τους, δωρεάν φάρμακα, δωρεάν περίθαλψη, χρήματα και … σπίτια. Και όταν δεν τους δίνονται, απλά τα’ αρπάζουν! Ούτε κουβέντα για συμβιβασμούς, υποχωρητικότητα, υπομονή ή έστω ανοχή. Όσο για το πρώτιστο που σκέφτεται ο κάθε «κυνηγημένος» όταν βρίσκεται σε ξένο τόπο, την αναζήτηση μεροκάματου δηλαδή, γαργάρα.

    Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η ροή των εισβολέων στην Χώρα μας και στην Ευρώπη κατ’ επέκταση.  Το Πακιστάν, ο σημαντικότερος σύμμαχος της Τουρκίας, έχει 220 εκατομμύρια πληθυσμό! Το Μπαγκλαντές 170 εκατομμύρια. Το Αφγανιστάν 35 εκατ. Αν το 20% απ’ όλους αυτούς θελήσει να έρθει στην Ευρώπη, τι θα γίνει;

     Όλοι εμείς οι Ρουμελιώτες λοιπόν, όπως και κάθε Έλληνας που ζει σ’ αυτό τον τόπο και, εργάζεται, αγωνιά, μεγαλώνει παιδιά, πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του σε φόρους, ιδρώνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σήμερα, θα πρέπει να πάρουμε θέση. Να βγούμε μπροστά. Να απομονώσουμε όλους αυτούς «δικαιωματιστές» που πουλάνε ανθρωπισμό, διεθνιστικές ιδέες και λοιπές ανοησίες, κερδίζοντας εκατομμύρια Ευρώ. Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε αυταρχικές πρακτικές, στην αλλοίωση, αν όχι καταστροφή, της καθημερινότητας μας. Να διασφαλίσουμε ότι οι «πηγές» που τροφοδοτούν τον βιοπορισμό μας και τον τρόπο ζωής μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Δημήτριος Χρ. Κακαβάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση