Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για μια Αυτοδύναμη... Προοδευτική Διακυβέρνηση!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 22:09 Για μια Αυτοδύναμη... Προοδευτική Διακυβέρνηση!

 

Γράφει ο Χαράλαμπος Ρήγας...

Η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σε σύγχρονο δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα , με ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, κρίνεται επιτακτική.

Με τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις 5 και 12 του Δεκέμβρη αλλάζουμε σελίδα γιατί δεν αξίζει η σημερινή μιζέρια και απαξίωση του Ελληνικού λαου.

Αναγκαία η αναδειξη και  πάλι της σημασίας  των αρχών, των αξιών και των ιδανικών της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Να δυναμώσουμε την Δημοκρατική Προοδευτική  Παράταξή ,να ανατρέψουμε τα δεδομένα, που μας κρατά καθηλωμένους στο χθες. Να αναδείξουμε  τις  δυνατότητες του Ελληνικού λαού , να μηδενίσουμε την πελατειακή αντίληψη που περιορίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας .

Οι ηγεσίες της δεξιάς ΝΔ και του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατούν να προσφέρουν ελπίδα και προοπτική, γιατί η μεν της ΝΔ παραμένει βαθιά συντηρητική και πελατειακή, η δε του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε όχι μόνο συντηριτική αλλά και βαθεια αναχρονιστικη.

Δεν μας αξίζει να είμαστε μια χώρα χαμένων ευκαιριών ενός στείρου δικομματισμού .

Είναι εθνική ανάγκη  η ενδυνάμωση  του κόμματος της δημοκρατικής παράταξης με τις ιδέες τις σύγχρονες , της εθνικής συνεννόησης του ρεαλισμού και της προόδου σαν ασφάλεια μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Να συνεχίσουμε δηλαδή, τις μεγάλες αλλαγές που χαρακτήρισαν την πορεία μας. Να συγκρουστούμε με τα κακώς κείμενα μιας πολιτείας αιχμάλωτης σε παλιές νοοτροπίες, αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Να οικοδομήσουμε μια Προοδευτική Παράταξη που θα προτείνει μια προοδευτική πρόταση  διακυβέρνησης απέναντι στη συντηριτική.

Μια πρόταση που θα απαντά ουσιαστικά και αποτελεσματικά στον συντηρητικό διπολισμό που συντηρούν οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, συντάχθηκε με τη συντήρηση. Για τη νομή της εξουσίας, όχι την αλλαγή της.

Όχι  , Προοδευτική παράταξη  με αυτούς που ήταν με τον Καμμένο πέντε χρόνια.  Όχι με αυτούς που δεν σεβάστηκαν θεσμούς , δεν σεβάστηκαν τα στελέχη της Δημοκρατικής παράταξης. Όχι με αυτούς που στις πλατείες βρισκόταν αγκαλιά με τους θιασώτες του χιτλερισμού. Λέμε όχι στα στελέχη που μετακόμισαν σε κόμματα που τους προσέφεραν θέσεις και υπουργικούς θώκους.

Αυτόνομη πορεία , για την πρόοδο  και την ευημερία. Αυτόνομο  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , για το παρόν και το μέλον.

Αυτό θέλουμε να υλοποιήσουμε στις 5 και στις 12 του Δεκέμβρη»

Συμμετέχουμε ενεργά όλοι, για τη Μεγάλη και Ισχυρή Δημοκρατική ΠροοδευτικήΠαράταξη, Δημιουργούμε ένα ισχυρό ρεύμα, Συμμετοχικό Δημοκρατικό ώστε να ξαναμεγαλώσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσια ζωή της χώρας.

Καλούμε τους Δημοκρατικούς πολίτες στις 5 και 12  Δεκεμβρίου  να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ενδυναμώστε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , να συγκροτήσουμε την μεγάλη Δημοκρατική παράταξη για την πατρίδα μας  για την κοινωνία, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για ένα κοινωνικού κράτους , με ίσες ευκαιρίες , με τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

ΡΗΓΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ