Η Σερένα Γουίλιαμς «σπάει» τη σιωπή της μετά την «επίθεση» στο διαιτητή! video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 15:20 Η Σερένα Γουίλιαμς «σπάει» τη σιωπή της μετά την «επίθεση» στο διαιτητή! video

Δεν φαίνεται να… θάβει το τσεκούρι του πολέμου και συνεχίζει να νιώθει αδικημένη. Συνέχεια στη διαμάχη της με τον Πορτογάλο διαιτητή, Κάρλος Ράμος, έδωσε η Σέρενα Γουίλιαμς .

Η διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια κατηγόρησε τον διαιτητή για σεξισμό, τονίζοντας ότι ήταν “κλέφτης και ψεύτης” και αναφέροντας πως δεν δέχθηκε εντολές από τον προπονητή της, Πάτρικ Μουράτογλου, κατά τη διάρκεια του τελικού του US Open, αν και ο ίδιος έχει παραδεχτεί το αντίθετο.

“Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω … Αν είσαι γυναίκα, μπορείς να κάνεις μόνο το μισό από αυτό που κάνουν οι άνδρες …”, δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς σε αποκλειστική συνέντευξή της στο αυστραλιανό τηλεοπτικό πρόγραμμα “The Sunday Project” το οποίο θα μεταδοθεί την άλλη Κυριακή.

Στο πιο… καυτό ερώτημα, που αφορά το αν μετάνιωσε για το ξέσπασμα της κατά του διαιτητή του τελικού, στο promo video δεν ξεκαθαρίζεται κάτι, αλλά με την στάση – σιωπή της, η Σερένα δείχνει να μην έχει μετανιώσει για την κίνηση της. Η δήλωση που πάει να κάνει πάντως στη συνέχεια… κόβεται, για μας αφήσουν και σε αγωνία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση