Εικόνες σοκ! «Σάπισαν» στο ξύλο οπαδό - Επιχείρησαν να πατήσουν κόσμο με αμάξι - video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:06 Εικόνες σοκ! «Σάπισαν» στο ξύλο οπαδό - Επιχείρησαν να πατήσουν κόσμο με αμάξι - video

Τραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν στο Μεξικό, πριν το παιχνίδι της Τίγκρες με την Μοντερέι, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και έναν από αυτούς να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αμάξι πήγε να χτυπήσει οπαδούς.

Τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Τίγκρες και της Μόντερέι, στιγμάτισαν το ντέρμπι των δυο ομάδων στο “Estadio Universitario” και είχαν σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός φίλου της πρώτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν φανεί από τα video που έχουν κυκλοφορήσει, οπαδοί με εμφανίσεις της Μοντερέι ήρθαν σε σύγκρουση με τους υποστηρικτές της Τίγκρες, ενώ ένα αυτοκίνητο με οπαδούς της πρώτης παραλίγο να χτυπήσει κάποιους φίλους της δεύτερης, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξεφύγουν και να σωθούν.

Ένας από τους φίλους της Τίγκρες όμως χτυπήθηκε από αντικείμενο κι έτσι οι οπαδοί της Μοντερέι τον πρόλαβαν και τον «σάπισαν» στο ξύλο, αφήνοντας τον σχεδόν γυμνό και αναίσθητο στο έδαφος. Ο οπαδός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα τραύματα του. Πάντως, από φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, υπάρχουν σημάδια μαχαιρώματος…

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα, ενώ στα social media έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ατόμων που φαίνεται πως συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση