Euroleague: Ο Μπερτομέου «σκέφτεται» την ΑΕΚ! Ρίχνει… γέφυρες μέσω Βασιλειάδη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:37 Euroleague: Ο Μπερτομέου «σκέφτεται» την ΑΕΚ! Ρίχνει… γέφυρες μέσω Βασιλειάδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου, ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, επιθυμεί να δει την Ένωση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η “Live Sport” αναφέρει πως ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη -στο περιθώριο του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”- και φέρεται να του ζήτησε να μιλήσει με τον Μάκη Αγγελόπουλο για την προοπτική η ΑΕΚ να αγωνιστεί στην Euroleague.

Από την πλευρά της ΑΕΚ όμως φαίνεται πως υπάρχουν συγκεκριμένοι ενδοιασμοί. Το μεγάλο μάνατζμεντ που θα χρειαστεί η Ένωση είναι ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τους “κιτρινόμαυρους”. Επίσης, ο Μάκης Αγγελόπουλος εμφανίζεται να θεωρεί πως με την παροχή κλειστών συμβολαίων σε δέκα ομάδες της Euroleague, που έχουν δεδομένα έσοδα σε βάθος ετών, δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός όχι μόνο στην ίδια τη διοργάνωση, αλλά και στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Να αναφέρουμε πως η Euroleague θα προχωρήσει σε αύξηση των ομάδων της σε 18 την επόμενη σεζόν (2019/20), χωρίς όμως να υπάρχει σκέψη να δοθεί “εισιτήριο” σε ελληνική ομάδα.

Με τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα μπορούσε να μπει στην Euroleague μέσω της κατάκτησης του Eurocup. Ο Μάκης Αγγελόπουλος όμως δεν σκέφτεται καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού το Basketball Champions League προσφέρει αρκετά μεγαλύτερα έσοδα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση