Παναθηναϊκός: Συναντήθηκε με UEFA ο Αλαφούζος! Προσπάθεια για άρση της τιμωρίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 10:02 Παναθηναϊκός: Συναντήθηκε με UEFA ο Αλαφούζος! Προσπάθεια για άρση της τιμωρίας

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε στην Αθήνα με τον απεσταλμένο της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και συζήτησαν τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη για τις οφειλές της διοίκησης Αλαφούζου σε πρώην παίκτες της ομάδας, αλλά φαίνεται ότι γίνεται μία προσπάθεια άρσης της ευρωπαϊκής ποινής.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μάλιστα, φέρεται να συναντήθηκε ήδη με τον απεσταλμένο της UEFA στην Αθήνα, Ζόραν Λάκοβιτς, έχοντας στην ατζέντα του και το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο «ισχυρός άνδρας» του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενημέρωσε τον συνεργάτη του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για την πορεία των αποπληρωμών, με απώτερο στόχο να ζητήσει στο μέλλον και την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, που έχει επιβληθεί στους «πράσινους», σε περίπτωση που συνεχιστεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν μία καθαρή ομάδα, έδωσε τη μάχη της να διορθωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον φαίνονται οι καρποί και του δικού σας έργου, σαφώς έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα σε σχέση με όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια», φέρεται να έχει πει επίσης στον Λάκοβιτς, ο Αλαφούζος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση