Σε απολογία η ΑΕΚ! Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 14:23 Σε απολογία η ΑΕΚ! Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία

Η UEFA κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πλέον η Ένωση κινδυνεύει σοβαρά με "βαριά" τιμωρία.

Παρά τις προειδοποιήσεις τόσο από την UEFA, όσο και από την ίδια την ΑΕΚ, οι φίλοι της Ένωση δεν απέφυγαν κάποια από τα συμβάντα που απαγορεύει η διοργανώτρια αρχή του Champions League, στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου, γεγονός που είναι πιθανό πια να φέρει το «κλείσιμο» του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει κληθεί σε απολογία για τρεις λόγους, το μπλοκάρισμα διαδρόμων του γηπέδου, τη ρίψη αντικειμένων και το άναμμα βεγγαλικών, με το τελευταίο να αποτελεί και την πιο επικίνδυνη κατηγορία.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει πριν το ματς, ο εντεταλμένος της UEFA στην Αθήνα, ένα νέο άναμμα πυρσών θα ισοδυναμούσε με τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Αν ισχύσει λοιπόν, αυτό το γεγονός και η ΑΕΚ τιμωρηθεί, το ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, δεν θα έχει οπαδούς για την Ένωση στις κερκίδες.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση