Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Αναστασιάδη! Τα νέα πρόσωπα και οι ηχηρές απουσίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 16:18 Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Αναστασιάδη! Τα νέα πρόσωπα και οι ηχηρές απουσίες

Γνωστές έγιναν οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Η Εθνική Ελλάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League.

Σήμερα (9/11), έγιναν γνωστές οι κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη. Ο πολύπειρος τεχνικός κάλεσε – όπως αναμενόταν – τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αλλά και τους Γιώργο Μασούρα του Πανιωνίου και Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού. Ο Μασούρας πήρε τη θέση του Χριστοδουλόπουλου που έμεινε εκτός κι ο Κούτρης τη θέση του Τσιμίκα που κλήθηκε στην Ελπίδων για τα μπαράζ με την Αυστρία ενόψει του επόμενου Euro.

Στην Εθνική επέστρεψαν ο Δημήτρης Σιόβας κι ο Ανδρέας Σάμαρης μετά από 2,5 χρόνια κι επτά μήνες αντίστοιχα, ενώ εκτός έμειναν οι Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας, όπως και οι τραυματίες Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τάσος Δώνης.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση