Το… μέλλον ανήκει στον Τσιτσιπά! «Βασιλιάς» στο Μιλάνο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 09:15 Το… μέλλον ανήκει στον Τσιτσιπά! «Βασιλιάς» στο Μιλάνο

Το ταλέντο του αναγνωρίζεται απ’ όλους! Τώρα όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει και τον… κατάλληλο τίτλο.

. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μίναουρ με 3-1 σετ και κατάκτησε τον τίτλο του Next Gen ATP Finals, που έγινε στο Μιλάνο

Το πήρε και αυτό! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα… εκπληκτικό 2018, κατακτώντας το NextGen ATP Finals του Μιλάνου και δείχνοντας πως η… απογείωση του στο χώρο του τένις δεν αποτελεί κάποιο «πυροτέχνημα» (σ.σ. πριν λίγο καιρό πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο ATP στην Στοκχόλμη.).

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έδειξε ότι είναι το «αφεντικό» όσον αφορά την ηλικιακή κατηγορία του! Ο Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ [2-4, 4-1, 4-3(3), 4-3(3)] τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ (νο 31 στον κόσμο και νο 2 στο ταμπλό) με και κατέκτησε αήττητος το δεύτερο NextGen ATP Finals!

Να θυμίσουμε πως ο Τσιτσιπάς (νο15 της παγκόσμιας κατάταξης και νο 1 στο ταμπλό), είναι πλέον κάτοχος του τίτλου σε Στοκχόλμη και στο Μιλάνο ενώ έχει ακόμα δύο τελικούς σε Βαρκελώνη και Τορόντο.

Πανευτυχής για το ότι έκλεισε τη σεζόν του με την κατάκτηση ενός τροπαίου, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του Next Gen κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ.

«Είναι θα έλεγα το καλύτερο τέλος της χρονιάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το τουρνουά, δείχνω καλή αξία αθλητή και έχω όλο το κοινό που με υποστήριξε όλη την εβδομάδα. Με κάνει πολύ χαρούμενο, ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα!», τόνισε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Τσιτσιπάς στην κάμερα του OTE Sports.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση