Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια “δικεφάλων” για το θάνατο του “ερυθρόλευκου” οπαδού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 09:55 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια “δικεφάλων” για το θάνατο του “ερυθρόλευκου” οπαδού

Η είδηση του θανάτου του οπαδού του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό, δείχνει να… ενώνει –έστω και προσωρινά- τις μεγάλες ΠΑΕ της Superleague.

Ο χαμός του οπαδού του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” βύθισε στο πένθος τους «ερυθρόλευκους» αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η  οικογένεια των Πειραιωτών πενθεί, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο… ίδιο κλίμα κυμάνθηκαν και οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

“Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου “Καραϊσκάκης” και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του”, αναφέρεται στην ανάρτηση Της αεκ στα social media.

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να τονίσει πως -σε τέτοιες περιπτώσεις- οι αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων μπαίνουν στην άκρη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…» αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση