Ημέρα αγωνίας στην ΑΕΚ! Περιμένει την απόφαση της UEFA

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 11:09 Ημέρα αγωνίας στην ΑΕΚ! Περιμένει την απόφαση της UEFA

Η UEFA θα εξετάσει σήμερα (22.11.2018) τα γεγονότα του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ – Αγωνία για πιθανή τιμωρία της έδρας της Ένωσης.

Αγωνία επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της απόφασης που θα πάρει η UEFA για τα γεγονότα του αγώνα των “κιτρινόμαυρων” με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν άκουσαν τις συστάσεις της ΠΑΕ για εκείνη την αναμέτρηση και οι φωτοβολίδες που άναψαν μπορεί να φέρουν την τιμωρία της έδρας της Ένωσης. Στο… κατηγορητήριο περιλαμβάνεται ακόμα και ρίψη κάποιων αντικειμένων, αλλά και την παρουσία αρκετών φιλάθλων σε διαδρόμους.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ (27.11.2018 / 19:55). Να επισημάνουμε πάντως πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να κλειστούν κάποιες θύρες του ΟΑΚΑ -σαν τιμωρία- κάτι που η UEFA έχει επιβάλει αρκετές φορές σαν ποινή στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ πάντως θα ελεγχθεί από την UEFA και στις 13 Δεκεμβρίου, μετά την καταγγελία οπαδών Μπάγερν (αναφέρεται πως ως εκδρομείς πλήρωσαν 35 ευρώ το εισιτήριο στο ματς της Αθήνας).

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση