Βαρύ αναμένεται το κατηγορητήριο στην ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 11:30 Βαρύ αναμένεται το κατηγορητήριο στην ΑΕΚ

Οι αρμόδιοι θα στείλουν από εδώ και πέρα τις εκθέσεις τους.

Τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ αναμένεται να φέρουν ένα βαρύ κατηγορητήριο για την Ένωση.

Φυσικά και οι οπαδοί του Άγιαξ συμμετείχαν σε αυτά, ωστόσο πρόκειται για γεγονότα που έχουν πάρει διαστάσεις στον διεθνή Τύπο και στην ΑΕΚ επικρατεί τεράστιος προβληματισμός και απογοήτευση για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Άλλωστε τον προβληματισμό αυτό τον είχε εκφράσει πρόσφατα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έπειτα από τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, έλαβε χώρα μια σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Άγγλο security officer της UEFA, στην οποία έγινε επισκόπηση των επεισοδίων. Ο security officer μαζί με τον παρατηρητή της UEFA θα στείλουν από εδώ και πέρα τις εκθέσεις τους από τα γεγονότα, με την ΑΕΚ να οργανώνει άμεσα την υπερασπιστική της γραμμή.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί, είναι ότι για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν είναι υπότροπη. Η υποτροπή της ΑΕΚ και η τιμωρία με αναστολή που της είχε επιβληθεί από την UEFA αφορούσε τα καπνογόνα και τους μπλοκαρισμένους διαδρόμους των εξεδρών στο ματς με την Μπάγερν.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com