Champions League: Πήραν τα ντέρμπι Παρί και Τότεναμ! Αποτελέσματα και βαθμολογίες - videos

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 09:44 Champions League: Πήραν τα ντέρμπι Παρί και Τότεναμ! Αποτελέσματα και βαθμολογίες - videos

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο ματς της 5ης αγωνιστικής του Champions League και βρίσκεται πια ένα "βήμα" από τους "16" της διοργάνωσης. Μεγάλη νίκη και για την Τότεναμ επί της Ίντερ, ενώ Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Σάλκε και Ντόρτμουντ "σφράγισαν" την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Με εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε σε “μπελάδες” τη Λίβερπουλ και έγινε το φαβορί για την πρόκριση από τον τρίτο όμιλο του Champions League. Ο Μπερνάτ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 37′, φθάνοντας ο ίδιος τα 31 στη διοργάνωση, για να γίνει ο πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ όλων των εποχών.

Ο Μίλνερ μείωσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τα 11 βήματα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ, αλλά η ομάδα του Κλοπ δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον θα παίξει “τελικό” πρόκρισης με τη Νάπολι στο Άνφιλντ την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Για τον ίδιο όμιλο, η Νάπολι επικράτησε εύκολα του Ερυθρού Αστέρα με 3-1, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Χάμσικ και Μέρτενς. Ο Σλοβάκος πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του στο 11ο λεπτό και στη συνέχεια έδωσε δύο ασίστ στον Βέλγο για το 3-0 στο 55΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πάντως το σκορ στο τέλος, χάρη σε ένα γκολ που θύμισε… Ολυμπιακό. Μάριν και Μπεν συνδυάστηκαν άψογα και πέτυχαν το γκολ της τιμής, με την ομάδα τους βέβαια να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, η Τότεναμ κατάφερε να παραμείνει “ζωντανή” στην υπόθεση πρόκριση, χάρη σε ένα γκολ του Έρικσεν στο 80ο λεπτό του ματς με την Ίντερ, καθώς με το τελικό 1-0 “έπιασε” τους Ιταλούς στη βαθμολογία και όλα θα κριθούν πλέον την τελευταία αγωνιστική.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση